We kunnen alle steun goed gebruiken….wat kunnen jullie doen?
Als gevolg van de maatregelen van COVID-19 zijn er vanaf 16 maart geen lessen meer gegeven en hebben wij jullie tegemoet willen komen. We hebben besloten om de contributie van de maanden mei en juni te halveren. Om dit administratief eenvoudiger te maken, komt dit er op neer dat er in de maand mei geen contributie gedraaid zal worden.

In het belang van onze leiding, vinden we het heel belangrijk om de salarissen te blijven door betalen en daarnaast lopen andere vaste lasten gewoon door. Onze ledenadministratie heeft vele verzoeken binnen gekregen van leden hoe zij toch de contributie van mei kunnen doorbetalen en zo de club te steunen. Echt heel fijn en goed om te horen.

Door middel van een crowdfunding hebben wij hier gehoor aan gegeven. Via onderstaande link kunnen jullie vrijblijvend de club steunen door een bedrag te schenken via deze crowdfundingactie. 

Er zijn vier opties:
•    Eenmalig € 5,-     (zou meerder keren kunnen)
•    Eenmalig € 18,-   (bedrag van een maand contributie van de recreatie)
•    Eenmalig € 50,-  (gemiddeld bedrag maand contributie wedstrijdsport)
•    Eenmalig € 100,- (gemiddeld bedrag maand contributie topsport)


Alle ondersteuning is welkom en we willen jullie op voorhand bedanken voor alle steun en medewerking. Samen blijven we sterk en kan de vereniging blijven bestaan voor ons allemaal.

STAY SAFE, STAY FIT & STAY WITH SV PAX
  

 

Omschrijving Aantal Prijs
Totaal
Na het klikken op verzenden wordt u doorgestuurd naar een beveiligde betaalportal waar u het totaalbedrag kan voldoen