uitnodiging-invitation

Wednesday 8 June 2022

        uitnodiging wordt ook per mail verstuurd - invite is also sent by email        

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING SEIZOEN ’21-’22 op 23 juni om 19.30 uur

                                                                                                                                     Hoofddorp, 8 juni 2022

Geachte leden,

De lente is al in volle gang en het seizoen nadat langzaam zijn einde. Het is een bewogen periode geweest voor de sport en ook voor SV Pax. Corona, steeds die onzekerheid of we wel konden sporten, discussie en  gedoe omtrent een veilig sportklimaat zijn zomaar een paar thema’s die speelden en waarmee ook onze club te maken heeft gehad.

Gelukkig zijn we inmiddels weer op stoom, verwelkomen we op onze locaties iedere dag weer tientallen kinderen én hebben ook de eerste wedstrijden sinds lange tijd plaats gevonden. En sinds ruim twee jaar kunnen we weer een algemene ledenvergadering uitschrijven waarbij u graag uitnodigen om elkaar fysiek te ontmoeten, geïnformeerd te worden en met elkaar ook over het wel en wee van onze club in discussie te gaan.

Wij nodigen u dan ook graag uit op 23 juni om 19.30 uur in onze ruimte boven in het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800 in Hoofddorp om belangrijke onderwerpen zoals het jaarverslag, de begroting voor het aanstaande seizoen, een nieuwe plannen en ideeën te bespreken en vast te stellen. Vanzelfsprekend kunnen we na de vergadering ook nog even onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar informeel in gesprek gaan.

Wij hopen u dan ook op donderdag 23 juni vanaf 19.30 uur (inloop 19.15 uur) te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV Pax

Mocht u klachten die wijzen op Corona hebben of een positieve zelftest hebben gedaan, verzoeken we u vriendelijk niet te komen.