woensdag 25 maart 2020

Beste leden, 

Het is allemaal nog steeds onwerkelijk wat er allemaal gaande is en het Corona virus houdt ons allemaal stevig in zijn greep.
Wij hopen dat jullie het allemaal goed maken en gezond zijn. 

Voor ieders veiligheid en de volksgezondheid zijn er, zoals jullie allemaal hebben kunnen volgen, maatregelen genomen door de overheid dat de scholen, sportscholen en verenigingen in ieder geval tot 6 april hun deuren moeten sluiten. En met de dag lijkt dat misschien nog langer te gaan duren. 

En zolang er nog geen duidelijkheid is over de nieuwe maatregelen en of er verlenging of verscherping zal komen van maatregelen, kunnen wij daar als vereniging helaas moeilijk op inspelen en de gevolgen hiervan nog niet volledig overzien.
Wij vinden het ontzettend vervelend en zijn achter de schermen druk bezig om te kijken wat onze mogelijkheden zijn of zullen worden voor financiering vanuit overheid. We zijn bezig met opruimen en onderhoud van de zalen, bezig met nieuwe planningen als we nog voor de zomer open mogen en ook alvast vooruit werkend voor het nieuwe seizoen. We proberen manieren te vinden om met aanbod te komen of in de zomer instuiflessen te organiseren voor de kinderen.

De maatregelen vanuit de overheid zijn een ‘nekslag’ voor onze en andere verenigingen omdat de vaste lasten van zaalhuur en uitbetalingen van het salaris aan onze leiding gewoon doorgaat. Daarom hopen we in deze tijd op jullie steun, saamhorigheid en begrip.
We willen graag het volgende aan jullie voorleggen voor de betaling van de contributie.
We hopen dat jullie bereid zijn om deze contributie (maand april) te betalen, zodat wij onze plicht kunnen voldoen en de train(st)ers kunnen uitbetalen.
Afhankelijk van de duur en of er andere maatregelen komen, willen we voorstellen om de contributie te gaan halveren als er niet getraind kan worden.
-    Voor de recreatiegroepen gelden dan nog de maanden mei en juni. 
-    Voor de topsport en wedstrijdsport zullen dit de maanden mei, juni en juli nog zijn. 
Maand augustus zullen we later beoordelen.
Mochten jullie hiermee akkoord gaan, zijn wij enorm geholpen en kunnen wij de voortgang van SV Pax garanderen. Wij hopen ook ondersteuning te krijgen vanuit de bond en de gemeente. 


Voor nu hopen we jullie voldoende geïnformeerd te hebben en houden jullie op de hoogte als er wijzigingen zijn.

Voor vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar:
verenigingsmanager@svpax.nl; ledenadministratie@svpax.nl  en/of bestuur@svpax.nl


Met vriendelijke groet,
Mede namens het bestuur en ledenadministratie


Arjanna Slooff
Verenigingsmanager SV Pax Haarlemmermeer