donderdag 12 maart 2020

Hoofddorp, 12 maart

Beste sporters, ouders, collega’s,

In aanvulling op ons eerdere bericht over de maatregelen n.a.v. het opduiken van het corona virus in Nederland, graag opnieuw jullie aandacht.

In hoeverre de recentste (inter-)nationale maatregelen ook de lessen en trainingen bij onze vereniging zullen raken is onzeker. Wij volgen het advies van het RIVM en de GGD en in het verlengde daarvan ook van NOC*NSF en KNGU. De keuze om door te trainen kan verschillen per groep. Op dit moment vinden we het, gelet op de grootte van de groepen, nog verantwoord om leiding, sporters en/of ouders de keuze te geven om door te trainen. In elk geval zal dat onder strikte hygiëne voorwaarden moeten gebeuren die we met de leiding zullen bespreken.

Echter, in deze fase kan en zal waarschijnlijk het advies snel aangepast worden naar strengere maatregelen. Wij volgen alle adviezen van het RIVM, de GGD en de KNGU. 

Wij bekijken per dag wat de ontwikkelingen zijn. 

Wij zullen u uiteraard regelmatig op de hoogte houden van de stand van zaken. 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan zijn wij te bereiken via: bestuur@svpax.nl, verenigingsmanager@svpax.nl en ledenadministratie@svpax.nl 

Wij hebben te maken met een buitengewone mondiale situatie waar niemand ervaring mee. Het vraagt daarom van iedereen medewerking, improvisatievermogen en begrip.

Wij zullen ons maximaal inspannen om samen met jullie deze situatie op een zo verstandig mogelijke wijze het hoofd te bieden!