vrijdag 13 maart 2020

Hoofddorp, 13 maart

Beste sporters, ouders, collega’s,

Wij vragen dringend jullie aandacht voor de laatste ontwikkelingen n.a.v. de landelijke uitbraak van het coronavirus.

Met ingang van vandaag 13 maart tot en met 31 maart aanstaande komen alle lessen, trainingen, wedstrijden en evenementen te vervallen. (Hierdoor komt de clubkampioenschappen van 4 april te vervallen).

Een uitzondering hierop geldt voor de enkele groep sporters en diens coaches die zich aan het voorbereiden zijn voor de Olympische Spelen of de Europese Kampioenschappen. De sporters en coaches waar het om gaat worden hierover apart door KNGU en door ons benaderd om daar passende maatregelen voor te nemen.

Wij volgen alle adviezen van het RIVM, de GGD en de KNGU in deze en vragen ook aan iedereen dit te doen.

Per dag zullen we de ontwikkelingen volgen en wanneer extra maatregelen nodig blijken, zullen die ook genomen worden en worden gecommuniceerd. We zullen dit per mail doen, maar vragen jullie met klem ook onze website en sociale media te volgen. Ook om andere ouders, sporters en collega’s voor de zekerheid op nieuws van ons te attenderen.
Noot: Het kan zijn dat sommigen meerdere keer dezelfde mails krijgen (bijvoorbeeld omdat er meerdere gezinsleden bij ons sporten), waarvoor graag jullie begrip.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan zijn wij te bereiken via: bestuur@svpax.nl, verenigingsmanager@svpax.nl en ledenadministratie@svpax.nl 

Nogmaals: Wij hebben te maken met een buitengewone mondiale situatie waar niemand ervaring mee. Het vraagt daarom van iedereen medewerking, improvisatievermogen en begrip.

Wij zullen ons maximaal inspannen om samen met jullie deze situatie op een zo verstandig mogelijke wijze het hoofd te bieden!