Tuesday 19 May 2020

Beste donateurs (en donateurs in-spé!),

Aan ieder van jullie die al een donatie via onze crowd-funding site of direct heeft gedaan aan de club: BEDANKT! 

Het is hartverwarmend om te zien dat er leden zijn geweest die gelijk een bijdrage hebben gestort na onze oproep van vorige maand om de club in deze moeilijke corona-tijd te steunen. 
Zoals je weet, hebben we deze inzamelingsactie opgezet om zoveel mogelijk aan onze financiële verplichtingen te kunnen blijven voldoen in deze tijd waarin de vereniging minder inkomsten kan genereren. Dankzij jullie donaties zijn we nu een stap dichter bij ons doel. Wat dat is mogen jullie gerust weten; sterker nog, het is belangrijk dat iedereen die bij de vereniging betrokken is daar kennis van heeft: Wij hebben in de afgelopen ruim 3 weken tot nu toe van 50 leden samen €2.169 mogen ontvangen.

Nogmaals bedankt voor jullie vrijgevigheid en steun!

De club heeft normaal gesproken maandelijks gemiddeld zo’n €43.000 aan contributie inkomsten. In april zagen we al een daling in die inkomsten en op veler verzoek hebben wij besloten in mei geen contributie te innen. Zo bekeken hebben we natuurlijk nog een groot financieel gat te dichten. We zijn daarom nog altijd bezig met allerlei instanties om het door de corona-crisis ontstane tekort zoveel mogelijk terug te dringen. Zo hebben wij al van de overheid €4.000 mogen ontvangen en hopen wij nog vanuit de gemeente HLMR op een bijdrage in de huurkosten. Ook vanuit de turnbond bereiken ons signalen dat we een korting op de bondscontributie krijgen en misschien kan er nog een beroep worden gedaan op het noodfonds vanuit NOC*NSF. Dit gebeurt natuurlijk niet van de ene op de andere dag en we gaan er van uit dat we nog altijd minder inkomsten zullen hebben dan onder normale omstandigheden het geval zou zijn geweest.

Daarom doen we gelijk weer een oproep aan de donateurs in-spé, degenen die om wat voor reden dan ook (nog) niet in staat zijn geweest een vrijwillige financiële bijdrage te leveren: Jullie extraatje voor de club, klein of groot kan nog altijd het verschil maken voor ons voortbestaan het volgende seizoen!

Dat kan via https://www.svpax.nl/Crowdfunding-svpax/

Ondertussen blijven wij ons inzetten om met alle partners in onze tak van sport ervoor te zorgen dat onze leden weer zoveel mogelijk kunnen sporten, op een voor iedereen verantwoorde manier, natuurlijk! We houden jullie op de hoogte.

Nogmaals bedankt voor jullie steun en laten we samen ons best blijven doen om deze uitzonderlijke situatie het hoofd te kunnen bieden!