Sinterklaasfeest

Elk jaar in de tweede helft van november bezoekt Sinterklaas met zijn zwarte pieten onze vereniging. Alle kinderen t/m 7 jaar worden hiervoor uitgenodigd. Bij de allerkleinsten  tot en met 4 jaar mag één van de ouders meekomen. Natuurlijk gaat niemand met lege handen naar huis.


Demodag

Jaarlijks organiseert SV Pax rond december een demodag. Tijdens deze dag zien familieleden, vrienden, buurtbewoners en andere belangstellenden een groot aantal wervelende shows van de diverse groepen van de vereniging waarbij de verschillende disciplines en leeftijden aan bod komen. Te denken valt aan: Turnen jongens en meisjes, Streetdance, Ouder&Kind, peuter/kleutergym, volwassenen. Zowel de recreatiegroepen als de selectiegroepen worden uitgenodigd om mee te doen. Alle groepen doen elk jaar mee. Ieder jaar heeft de demodag een ander thema.


Diplomaturnen/Onderlinge Wedstrijden

Tijdens deze Onderlinge Wedstrijden worden alle kinderen ingedeeld op niveau. Per lesgroep turnen/dansen alle kinderen met hetzelfde niveau tegen elkaar. Zo maakt iedereen evenveel kans om te winnen. De jongste deelnemers gaan diploma turnen en hebben een aangepast niveau. Bij het diplomaturnen worden geen cijfers gegeven, meedoen is belangrijker dan winnen.


Turnkamp Hoofddorp

Zin in de vakantie, maar ook om lekker te gaan turnen? Kom dan naar dit beregezellige turnkamp!! Veel leuker dan een vakantie in Spanje. Turnsters en turners uit alle niveaus kunnen vijf keigave dagen beleven! De opzet van het turnkamp is in handen van ervaren kampgangers, trainers en begeleiders. Het turnkamp vindt plaats in de turnhal in het SKWA in Hoofddorp. In combinatie met een ervaren en gespecialiseerd trainersteam krijgen gymnasten de kans oefeningen en nieuwe elementen te leren. Naast een uitdagend traininingsschema is er ook een leuk recreatieprogramma vol animatie, strijd, spelletjes en lol.
Kijk ook op de website van het turnkamp.


EHBO'ers

SV Pax organiseert meerdere (grote) evenementen en wedstrijden per jaar. Bij al die gelegenheden is het noodzakelijk dat er één of meer gediplomeerde EHBO vrijwilligers in de zaal aanwezig zijn. Heeft u een EHBO diploma en lijkt het u leuk om een keer een  wedstrijd of evenement van dichtbij mee te maken neem dan contact op met het verenigingsbureau.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.