Monday 7 October 2019

Individuele plaatsing Tokio 2020
voor Pax – turnsters
Mandy Mohamed & Elisa Haemmerle
onder leiding van Daymon Montaigne Jones

Afgelopen vrijdag 4 oktober tijdens de kwalificatie van het WK Turnen in Stuttgart kregen beide turnsters de kans om zich individueel te plaatsen voor hun eigen land.

Mandy Mohamed wist zich als 17e te plaatsen voor Egypte en de Oostenrijkse Elisa Haemmerle, die sinds enige tijd bij SV Pax traint, eindigde in deze wedstrijd als 14e.

Van harte gefeliciteerd met jullie fantastische prestatie!

Beide turnsters hebben de gehele zomer met coach Daymon in de turnzaal getraind en verschillende stages en wedstrijden gedaan als voorbereiding op het WK Turnen in Stuttgart.
Mandy is als vijfjarige gestart bij SV Pax Haarlemmermeer en ziet haar Olympische droom nu uitkomen. Mandy was fysiek en mentaal sterk en wist wat haar te doen stond en turnde een stabiele wedstrijd.
Elisa blesseerde zich net voor de kwalificatie van Rio in 2016 en zag toen de Spelen aan zich voorbij gaan. De Oostenrijkse turnt sinds 6 maanden bij de vereniging om zichzelf een allerlaatste kans te geven voor plaatsing op de Spelen in Tokio. Vol zelfvertrouwen begon zij  vrijdag 4 oktober aan haar kwalificatie wedstrijd en turnde haar beste wedstrijd!

 

Vanuit PAX zullen we jullie volgen naar jullie Olympische droom!