Wednesday 16 September 2020

Beste leden, ouder(s) en/of verzorg(st)er(s),

Graag jullie aandacht voor volgende,

Onderstaande informatie is voor alle leden van de SELECTIES (topsport en
wedstrijdsport SKWA):

Laatste factuur contributie SELECTIES
Allereerst onze excuses voor alle leden waarbij de laatste contributie factuur niet klopte.
Dit heeft te maken met veranderingen van het (financiële) administratie systeem van de KNGU (Digi Members), waarmee de vereniging de contributies kan draaien.
Door veranderingen in het systeem heeft het systeem niet alle ‘oude’ informatie opgeslagen en is er bij meerdere facturen ook de contributie voor de maand mei weer meegenomen (gaat volledig automatisch via het computersysteem). Heel erg vervelend en daar zijn vele reacties op gekomen, waarbij veel mails zijn beantwoord, maar zeker niet allemaal.
Sommige leden hebben hier al kort bericht op gekregen.
Na veelvuldig overleg met Digi Members blijkt dat er geen nieuwe factuur gestuurd kan worden en dat de laatste factuur binnen het systeem niet ongedaan gemaakt kan worden.

Hieronder staat beschreven hoe dit opgelost gaat worden;

LET OP

  • Zoals jullie hadden gemerkt is er na het verzenden van de factuur geen incasso geweest en zoals hierboven beschreven zijn aanpassingen helaas niet mogelijk
  • Vandaar dat de incasso batch zoals op de factuur aangegeven staat alsnog gedraaid wordt; deze incasso zal per 19 september van jullie rekening wordt afgeschreven
  • Graag deze incasso niet storneren voor overzicht op de financiële administratie
  • Vanuit de financiële administratie van SV Pax Haarlemmermeer zal voor de selectie leden eind van deze maand of begin van oktober de contributie worden teruggestort van de maand mei (Noot: Dit geldt indien er geen achterstand is in betaling van decontributie.)

Voor overige vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden over de factuur en/of incasso,
stuur dan een mail naar: financien@svpax.nl en je ontvangt binnen twee weken een reactie.