Demodag 2017 in het teken van 40 jaar Pax

Zaterdag 9 december a.s. is de SV Pax Demodag. Hét jaarlijkse spektakel waarbij de lesgroepen van onze vereniging een feestelijk optreden verzorgen. Het thema is dit jaar:

‘SV Pax 40 jaar!: een reis door de tijd’

Op deze dag zijn er verschillende voorstellingen te bewonderen, waaronder het optreden van uw kind waar tijdens de lessen hard voor geoefend is. Er is een gevarieerd aanbod van kleuters tot aan volwassenen met daarin ook de verschillende disciplines.

De selectiegroepen zullen deze dag natuurlijk niet ontbreken en het publiek verrassen met een spectaculair optreden. Onze Pax-toppers Casimir Schmidt, Eythora Thorsdottir en Sherine El Zeiny zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn!

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De kaarten kosten € 3,50 per persoon per voorstelling in de voorverkoop. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Aan de deur op zaterdag 9 december kosten de kaarten € 4,00 per persoon per voorstelling.

Heeft u voor meerdere voorstellingen kaarten nodig? Voor een aantrekkelijke prijs zijn er passe-partouts voor twee en drie voorstellingen te koop. Deze kosten € 6,00 voor twee voorstellingen en € 9,00 voor drie voorstellingen.

Let op! De voorverkoop vindt dit jaar wederom niet plaats in de gymzaal van uw zoon/dochter, dit in verband met veiligheidsredenen. De kaarten en passe-partouts zijn te verkrijgen op de volgende dagen en tijden.

 

Voorverkooplocaties

Voorverkoop locatie Sportcomplex Koning Willem-Alexander in de kijkruimte van de turnhal (ingang SV Pax aan linkerzijde van het gebouw, dan de trap nemen naar de 1e etage) Bennebroekerweg 800, 2134 AB, Hoofddorp:

Maandag 20 november 2017 – 16.00-19.00
Dinsdag 21 november 2017 – 16.00-19.00
Woensdag 22 november 2017 – 13.00-17.00
Donderdag 23 november 2017 – 16.00-19.00
Vrijdag 24 november 2017 – 16.00-19.00

Voorverkoop locatie Sandestein, Sandestein 40, 2152 KG, Nieuw-Vennep
Zaterdag 25 november 2017 (sinterklaasfeest SV Pax)

 

Online kaartverkoop

Bovendien is het dit jaar vanaf 15 november 2017 mogelijk om kaarten online te bestellen via:
www.svpax.nl/winkel

 

Vrijwilligers

Wij zijn nog op zoek naar sterke mannen of vrouwen die ons willen helpen met:
De opbouw op vrijdag 8 december, en de afbouw op zaterdag 9 december aan het einde van de demodag
De opbouw en afbouw van de toestellen tijdens de voorstellingen op zaterdag 9 december

Wilt u ons helpen? Stuur dan een mail naar demodag@svpax.nl. Vermeld hierbij zowel de naam van uw kind als de naam van de trainer. U krijgt als vrijwilliger één gratis toegangskaart.

Wij kijken uit naar vier spetterende voorstellingen en gaan ervan uit dat alle kinderen meedoen. Om een goede programma indeling te kunnen maken, vragen wij u uw kind uiterlijk 17 november op te geven middels een e-mail naar de train(st)er. Opgeven via de demodagcommissie is helaas niet mogelijk.

Download hier het programma van de Demodag 2017.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige nieuwsberichten

Talententest Turnen Dames op 7 November 2018

Uitnodiging talententest De vereniging is op zoek naar nieuwe turntalentjes! Ben jij geboren in 2011, 2012 of 2013, sta je meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Eythora Thorsdottir of Sanne Wevers?! Meld je dan aan voor de...

Lees meer

Zondag 4 november instuif in de turnhal 5 t/m 12 jaar

Zondag 4 november Instuif voor kinderen van 5 t/m 12 jaar Turnen in een echte turnhal! Springen in de blokkenbak, springen op de grote trampoline, gaan over de hoge balk, zwaaien aan de brug en rollen op de vloer en nog veel meer! Heb je dit altijd al eens willen...

Lees meer

Vacature turnen meisjes

SV Pax Haarlemmermeer zoekt trainers meisjes turnen Ben je actief, enthousiast en in het bezit van een licentie Gymnastiek Leider 3 of al bezig om deze te behalen. Wil je graag turnles geven aan recreanten? Dan is turnvereniging SV Pax iets voor jou. We zijn voor de...

Lees meer