De Grote Club Actie is weer gestart

Op zaterdag 16 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan! Vanaf dan gaan alle deelnemende verenigingen in Nederland op pad om loten te verkopen. In totaal zullen er zo’n 225.000 verkopers in Nederland langs de deuren gaan. Zo gaan ook onze leden langs de deuren om loten te verkopen.

 

Hoe werkt het?

De loten worden verkocht voor €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie. Met de opbrengsten van de loten kunnen we weer prachtige evenementen en wedstrijden organiseren, materialen voor in de zalen aanschaffen etc. Koop loten van onze leden voor onze leden.

De leden gaan met het lotenformulier langs de deuren en noteren de gegevens van de lotenkopers. Deze gegevens worden door onze club ingevoerd op de website van de Grote Club Actie. Zij incasseren eenmalig het bedrag bij de koper, die het lotnummer op zijn bankafschrift ontvangt. Uw vereniging ontvangt daarna de club-opbrengsten.

 

Superlot

Help jij ook mee? Dit jaar hebben wij het Superlot. Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten. Het lot kan worden verkocht aan bijv. sponsors, de lokale bedrijven en winkels in de regio (zoals de bakker, slager of groenteboer op de hoek) als een soort mini-sponsoring. De koper van het lot ontvangt na aankoop 50 papieren loten of de lotenrange op zijn/haar bankafschrift.

Door de koop van deze Superloten, help je onze vereniging kans te maken op het ‘Grote Clubfeest’.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige nieuwsberichten

Vacature turnen meisjes

SV Pax Haarlemmermeer zoekt trainers meisjes turnen Ben je actief, enthousiast en in het bezit van een licentie Gymnastiek Leider 3 of al bezig om deze te behalen. Wil je graag turnles geven aan recreanten? Dan is turnvereniging SV Pax iets voor jou. We zijn voor de...

Lees meer

Zondag 23 september Instuif voor kinderen 1,5 t/m 4 jaar

Instuif zondag 23 september 2018 Gymmen in een volledig ingerichte turnhal! 1,5 t/m 4 jaar samen met één volwassene. De allerkleinsten van 1,5 t/m 4 jaar kunnen samen met één volwassene komen gymmen van 9.00 – 10.00 uur in een echte turnhal. Springen in de blokkenbak,...

Lees meer