Het is bijna Demodag 2017

Over 1 week is het zo ver!! Zaterdag 9 december a.s. is de SV Pax Demodag. Hét jaarlijkse spektakel waarbij de lesgroepen van onze vereniging een feestelijk optreden verzorgen. Het thema is dit jaar:

‘SV Pax 40 jaar!: een reis door de tijd’

Vergeet je niet op te geven bij de leiding! Dit kan nog steeds. Onze Pax-toppers Casimir Schmidt, Eythora Thorsdottir en Sherine El Zeiny zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn!

Iedereen is ook van harte welkom om te komen kijken!!

Nog geen kaartjes? Sinterklaas heeft beloofd woensdag 6 december kaarten in het SKWA achter te laten voor diegene die nog geen kaartjes hebben gekocht. Ook zijn de kaarten tot en met woensdag online te bestellen.

De kaarten kosten in de voorverkoop € 3,50 per persoon per voorstelling. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Aan de deur op zaterdag 9 december kosten de kaarten € 4,00 per persoon per voorstelling.

Heeft u voor meerdere voorstellingen kaarten nodig? Voor een aantrekkelijke prijs zijn er passe-partouts voor twee en drie voorstellingen te koop. Deze kosten € 6,00 voor twee voorstellingen en € 9,00 voor drie voorstellingen.

Wij hopen jullie allemaal te zien a.s zaterdag 9 december!!

Download hier het programmaboekje.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige nieuwsberichten

3 en 4 Februari 2018: Eerste Kwalificatie Turnen Dames N1, N2 & Divisie 1

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 organiseert SV PAX in samenwerking met de KNGU de Eerste Kwalificatie Turnen Dames N1, N2 & Divisie 1. Hiervoor zoeken wij een groot aantal vrijwillig(st)ers die ons tijdens dit evenement willen helpen om de Eerste Kwalificatie Turnen Dames N1, N2 & Divisie 1 voor iedere deelnemer en toeschouwer tot een fantastisch evenement te maken.

Lees meer