Jumpskillz is partner geworden van SV Pax

Met plezier laten we jullie weten dat Jumpskillz de nieuwste partner is van onze vereniging. Jumpskills en SV Pax hebben een driejarige overeenkomst getekend.

Sidney Krabshuis van Jumpskillz: “Als grootste indoor trampoline park van Haarlemmermeer verbinden we graag onze naam aan SV Pax van wie de ruim 1.800 leden precies in onze doelgroep zitten. Actieve jongeren die graag willen bewegen!”
Het partnerschap van Jumpskillz en Pax komt o.a. terug op de nieuwe trainingspakken en de Demodag.

De jaarlijkse demodag is een van de grootste evenementen in het SKWA vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 december. Er zijn nog kaarten te koop in de winkel.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige nieuwsberichten

3 en 4 Februari 2018: Eerste Kwalificatie Turnen Dames N1, N2 & Divisie 1

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 organiseert SV PAX in samenwerking met de KNGU de Eerste Kwalificatie Turnen Dames N1, N2 & Divisie 1. Hiervoor zoeken wij een groot aantal vrijwillig(st)ers die ons tijdens dit evenement willen helpen om de Eerste Kwalificatie Turnen Dames N1, N2 & Divisie 1 voor iedere deelnemer en toeschouwer tot een fantastisch evenement te maken.

Lees meer