Jumpskillz is partner geworden van SV Pax

Met plezier laten we jullie weten dat Jumpskillz de nieuwste partner is van onze vereniging. Jumpskills en SV Pax hebben een driejarige overeenkomst getekend.

Sidney Krabshuis van Jumpskillz: “Als grootste indoor trampoline park van Haarlemmermeer verbinden we graag onze naam aan SV Pax van wie de ruim 1.800 leden precies in onze doelgroep zitten. Actieve jongeren die graag willen bewegen!”
Het partnerschap van Jumpskillz en Pax komt o.a. terug op de nieuwe trainingspakken en de Demodag.

De jaarlijkse demodag is een van de grootste evenementen in het SKWA vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 december. Er zijn nog kaarten te koop in de winkel.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige nieuwsberichten

Zaterdag 24 Maart: Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen!

Op zaterdag 24 Maart 2018 aanstaande is het zo ver: Diploma Turnen en onderlinge wedstrijd van turnen, dansen en springen!

Op deze dag vinden in de Sporthal van het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800, Hoofddorp het Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen plaats. Kom en moedig alle sporters aan!

Lees meer

Instuif zondag 18 maart 2018

De allerkleinsten van 1,5 t/m 4 jaar kunnen samen met één volwassene komen gymmen van 9.00 – 10.00 uur in een echte turnhal.

Lees meer