Kom naar de Turninstuif op zondag 16 juli

Zondag 16 juli

Gymnastiekvereniging SV Pax sluit haar seizoen af met een Turninstuif voor alle kinderen t/m 12 jaar! Kom langs om te turnen in de echte turnhal. Dit is jouw unieke kans om, voordat de vakantie begint, nog een keer in de megablokkenbak te springen en aan de rekstok te slingeren.

De jongste kinderen van 1,5 t/m 4 jaar mogen van 9.00-10.00 samen met één ouder vrij spelen in de turnhal en lekker klimmen, klauteren, kruipen en balanceren op de verschillende uitgezette onderdelen. Turnen biedt een kind zodra het goed kan lopen een speelse manieren van bewegen die noodzakelijk is voor een goed motorisch fundament. Een prima reden om zondag ochtend 16 juli lekker met je kind te komen sporten.

Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar staat er van 10.00 tot 11.00 uur een team van trainers klaar om ze te begeleiden langs de verschillende toestellen. In een uur tijd maken ze kennis met verschillende elementen van de turnsport. Hoe gaaf is het om eens te springen op de trampoline waar Eythora en Casimir ook hun kunsten op beoefenen!

Kom langs en leef je uit! Geef je snel op en doe mee!

 

WANNEER EN KOSTEN

WANNEERTIJDSTIPACTIVITEITLEEFTIJD GROEPLOCATIEKOSTEN PER DEELNEMER
Zondag 16 juli09.00 – 10.00 uurGymmen voor kinderen (incl. 1 volwassene)1,5 t/m 4 jaarTurnhal€ 5 euro per kind (incl. 1 volwassene)
Zondag 16 juli10.00 – 11.00 uurTurnen Jongens en Meisjes5 t/m 12 jaarTurnhal€ 5 euro per deelnemer

De instuif is voor iedereen, wel of geen lid!

 

WAAR

Sportcomplex Koning Willem-Alexander, Bennebroekerweg 800, 2134 AB Hoofddorp. Bij de SV Pax ingang (ca 50 meter links van de hoofdingang).

 

Let op vol = vol

Aanmelden vooraf verplicht.

Aanmelden via onderstaand formulier.
Voor overige vragen kun je ook een email sturen naar instuif@svpax.nl

Het instuif uur voor de groep 5 t/m 12 jaar is vol. Hiervoor kunt u niet meer inschrijven.

Inschrijven voor Instuif 16 juli 2017

U kunt de datum selecteren met de datumprikker of invoeren als dd/mm/yyyy

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige nieuwsberichten

Zaterdag 24 Maart: Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen!

Op zaterdag 24 Maart 2018 aanstaande is het zo ver: Diploma Turnen en onderlinge wedstrijd van turnen, dansen en springen!

Op deze dag vinden in de Sporthal van het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800, Hoofddorp het Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen plaats. Kom en moedig alle sporters aan!

Lees meer

Instuif zondag 18 maart 2018

De allerkleinsten van 1,5 t/m 4 jaar kunnen samen met één volwassene komen gymmen van 9.00 – 10.00 uur in een echte turnhal.

Lees meer