De laatste instuif van het seizoen was weer een succes

Wat was het een feestje tijdens de laatste instuif van het jaar bij SV Pax, die daarmee tevens het einde van het seizoen inluidde. In de vroege ochtend mochten de kleinste kinderen van 1,5 t/m 5 jaar met hun ouders vrij spelen in de turnzaal. De kinderen hebben lekker veel bewogen en gingen met stralende gezichtjes de deur uit!

Daarna was de zaal van de kinderen van 5 t/m 12 jaar. In kleine groepjes ontdekten zij de verschillende onderdelen van turnen. Al met al een sportieve en ontzettend gezellige ochtend! Zien we jou de volgende keer (weer)?

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige nieuwsberichten

Zaterdag 24 Maart: Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen!

Op zaterdag 24 Maart 2018 aanstaande is het zo ver: Diploma Turnen en onderlinge wedstrijd van turnen, dansen en springen!

Op deze dag vinden in de Sporthal van het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800, Hoofddorp het Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen plaats. Kom en moedig alle sporters aan!

Lees meer

Instuif zondag 18 maart 2018

De allerkleinsten van 1,5 t/m 4 jaar kunnen samen met één volwassene komen gymmen van 9.00 – 10.00 uur in een echte turnhal.

Lees meer