Talententest Turnen Heren 17 Juni 2018

Uitnodiging talententest

De vereniging is op zoek naar nieuwe turntalentjes!

Ben jij geboren in 2011, 2012 of 2013, sta je meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Casimir Schmidt of Epke Zonderland?! Meld je dan aan voor de talententest bij SV Pax Haarlemmermeer op zondag 17 Juni 2018.

Graag nodigen wij jou uit voor deze talententest! Tijdens deze test zullen wij kijken naar jouw turnvaardigheden, kracht en lenigheid. Misschien word je dan wel geselecteerd voor een proefperiode bij de selectie Opleidingsgroep Instroom Jong Talent. Deze groep is een voorbereidingsgroep voor de topsportselectie Turnen Heren.

De test zal plaats vinden in de turnhal van SV Pax. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 13 Juni 2018.

Voor meer informatie kunnen jouw ouder(s)/verzorger(s) contact opnemen via talententest@svpax.nl.

 

WANNEER

Zondag 17 Juni 2018
Tijdstip: van 13:30 tot uiterlijk 14:30 uur (afhankelijk van het aantal aanmeldingen)

 

WAAR

Sportcomplex Koning Willem-Alexander, Bennebroekerweg 800, 2134 AB Hoofddorp ingang van de turnhal (links van de hoofdingang)

Voor meer informatie kunnen jouw ouder(s)/verzorger(s) contact opnemen via talententest@svpax.nl

Felicia Ronodihardjo
Namens Afdeling Turnen Heren SV Pax Haarlemmermeer

 

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan via onderstaand formulier:

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige Verslagen Turnen Heren

Vrijwilligers onder de leden gezocht voor het Bondskampioenschap Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 organiseert SV PAX in samenwerking met de KNGU het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3.

Hiervoor zoeken wij een groot aantal vrijwillig(st)ers die ons tijdens dit evenement willen helpen om het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3 voor iedere deelnemer en toeschouwer tot een fantastisch evenement te maken.

Lees meer