Vacature Train(st)er Turnen Meisjes en Turnen Jongens

Vacature

Werk jij graag met recreatiesporters? Vind jij het leuk om jongens en meisjes uit te dagen hun grenzen te verleggen en nieuwe turnonderdelen te leren? Ben je in staat om wekelijks een gevarieerde les te verzorgen zodat iedereen tevreden naar huis gaat? En ben je in het bezit van een niveau 3 licentie of ben je bezig om deze te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een train(st)er voor turnen meisjes, in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar, op maandagmiddag van 16.00-18.00 uur. Ook zoeken wij een train(st)er voor turnen jongens, in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar, op dinsdagmiddag van 16.00-19.00 uur. Beide trainingen worden in een gymzaal in Hoofddorp gegeven.

 

Je werkomgeving

SV Pax Haarlemmermeer is een grote turn- en gymnastiekvereniging met ruim 1.900 recreatieleden. Op verschillende wijklocaties in Hoofddorp en Nieuw-Vennep geven wij recreatielessen bewegen (Nijntje beweegdiploma), turnen, ritmische gymnastiek, streetdance. Wij verzorgen lessen voor alle leeftijdsgroepen; van peuters tot en met ouderen. Naast ons uitgebreide aanbod voor de breedtesport hebben wij ook een grote selectieafdeling met o.a. eredivisiegroepen voor zowel turnen heren als dames en ritmische gymnastiek.

 

Wij bieden jou

• salaris (hoogte in overleg) op contractbasis
• opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via de KNGU
• een enthousiast trainersteam

 

Jouw reactie

Lijkt het je leuk om bij ons les te geven? Stuur dan een mail met je CV naar kim.haakman@svpax.nl
Wil je meer informatie, dan kun je bellen naar 06-20993277.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige nieuwsberichten

BewarenBewaren