Wedstrijdweekend 4 & 5 november met oa Interland Turnen Heren Junioren

In het weekend van 4 en 5 november vinden in het sportcomplex in Hoofddorp diverse turnwedstrijden plaats.

Op zaterdag 4 november turnen de heren van de verplichte oefenstof hun kwalificatiewedstrijd. De wedstrijden starten om 8:40 uur. Ook turnen de dames van Categorie B hun kwalificatie vanaf 12:00 uur.

Daarna is er een Interland turnen heren junioren (14-17 jaar) tussen Nederland, België, Italië en Zwitserland. Deze wedstrijd start om 14.45 uur en zal tot ongeveer 18.30 uur duren.

Op zondag 5 november turnen de heren van de keuze oefenstof hun kwalificatie wedstrijd. Bij de dames wordt er geturnd in de Categorie A en B.

De wedstrijden vinden plaats in Sportcompex Koning Willem Alexander in Hoofddorp.

Kaarten zijn hier online te kopen. Kaarten zijn geldig voor de hele dag, er hoeft dus niet per wedstrijd een apart kaartje te gekocht te worden. Kaarten zijn in het weekend ook te koop aan de deur.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige nieuwsberichten

Talententest Turnen Dames op 7 November 2018

Uitnodiging talententest De vereniging is op zoek naar nieuwe turntalentjes! Ben jij geboren in 2011, 2012 of 2013, sta je meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Eythora Thorsdottir of Sanne Wevers?! Meld je dan aan voor de...

Lees meer

Zondag 4 november instuif in de turnhal 5 t/m 12 jaar

Zondag 4 november Instuif voor kinderen van 5 t/m 12 jaar Turnen in een echte turnhal! Springen in de blokkenbak, springen op de grote trampoline, gaan over de hoge balk, zwaaien aan de brug en rollen op de vloer en nog veel meer! Heb je dit altijd al eens willen...

Lees meer

Vacature turnen meisjes

SV Pax Haarlemmermeer zoekt trainers meisjes turnen Ben je actief, enthousiast en in het bezit van een licentie Gymnastiek Leider 3 of al bezig om deze te behalen. Wil je graag turnles geven aan recreanten? Dan is turnvereniging SV Pax iets voor jou. We zijn voor de...

Lees meer