Wedstrijdweekend 4 & 5 november met oa Interland Turnen Heren Junioren

In het weekend van 4 en 5 november vinden in het sportcomplex in Hoofddorp diverse turnwedstrijden plaats.

Op zaterdag 4 november turnen de heren van de verplichte oefenstof hun kwalificatiewedstrijd. De wedstrijden starten om 8:40 uur. Ook turnen de dames van Categorie B hun kwalificatie vanaf 12:00 uur.

Daarna is er een Interland turnen heren junioren (14-17 jaar) tussen Nederland, België, Italië en Zwitserland. Deze wedstrijd start om 14.45 uur en zal tot ongeveer 18.30 uur duren.

Op zondag 5 november turnen de heren van de keuze oefenstof hun kwalificatie wedstrijd. Bij de dames wordt er geturnd in de Categorie A en B.

De wedstrijden vinden plaats in Sportcompex Koning Willem Alexander in Hoofddorp.

Kaarten zijn hier online te kopen. Kaarten zijn geldig voor de hele dag, er hoeft dus niet per wedstrijd een apart kaartje te gekocht te worden. Kaarten zijn in het weekend ook te koop aan de deur.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige nieuwsberichten

3 en 4 Februari 2018: Eerste Kwalificatie Turnen Dames N1, N2 & Divisie 1

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 organiseert SV PAX in samenwerking met de KNGU de Eerste Kwalificatie Turnen Dames N1, N2 & Divisie 1. Hiervoor zoeken wij een groot aantal vrijwillig(st)ers die ons tijdens dit evenement willen helpen om de Eerste Kwalificatie Turnen Dames N1, N2 & Divisie 1 voor iedere deelnemer en toeschouwer tot een fantastisch evenement te maken.

Lees meer