Wedstrijdweekend 4 & 5 november met oa Interland Turnen Heren Junioren

In het weekend van 4 en 5 november vinden in het sportcomplex in Hoofddorp diverse turnwedstrijden plaats.

Op zaterdag 4 november turnen de heren van de verplichte oefenstof hun kwalificatiewedstrijd. De wedstrijden starten om 8:40 uur. Ook turnen de dames van Categorie B hun kwalificatie vanaf 12:00 uur.

Daarna is er een Interland turnen heren junioren (14-17 jaar) tussen Nederland, België, Italië en Zwitserland. Deze wedstrijd start om 14.45 uur en zal tot ongeveer 18.30 uur duren.

Op zondag 5 november turnen de heren van de keuze oefenstof hun kwalificatie wedstrijd. Bij de dames wordt er geturnd in de Categorie A en B.

De wedstrijden vinden plaats in Sportcompex Koning Willem Alexander in Hoofddorp.

Kaarten zijn hier online te kopen. Kaarten zijn geldig voor de hele dag, er hoeft dus niet per wedstrijd een apart kaartje te gekocht te worden. Kaarten zijn in het weekend ook te koop aan de deur.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige nieuwsberichten

Zaterdag 24 Maart: Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen!

Op zaterdag 24 Maart 2018 aanstaande is het zo ver: Diploma Turnen en onderlinge wedstrijd van turnen, dansen en springen!

Op deze dag vinden in de Sporthal van het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800, Hoofddorp het Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen plaats. Kom en moedig alle sporters aan!

Lees meer

Instuif zondag 18 maart 2018

De allerkleinsten van 1,5 t/m 4 jaar kunnen samen met één volwassene komen gymmen van 9.00 – 10.00 uur in een echte turnhal.

Lees meer