Zaterdag 24 Maart: Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen!

Op zaterdag 24 Maart 2018 aanstaande is het zo ver: Diploma Turnen en onderlinge wedstrijd van turnen, dansen en springen!

Op deze dag vinden in de Sporthal van het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800, Hoofddorp het Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen plaats. Kom en moedig alle sporters aan!

De hele dag zijn er diverse onderdelen te zien.
Het programma start om 9.00 en eindigt ongeveer om 18.00 uur.

In het overzicht dat u hieronder kunt downloaden kunt u zien waar en wanneer uw kind is ingedeeld.
 

Download hier het programma: Programma Clubkampioenschappen 2018
 

Kosten entree

De entree voor de toeschouwers bedraagt € 1,00 per volwassene, kinderen mogen gratis naar binnen.

 

Nog enkele regels:

Het publiek en de deelnemers die niet aan de beurt zijn, dienen plaats te nemen op de tribune. (Ook de kinderen)
Houdt rekening met een inloop en uitlooptijd van 15 minuten.
Laat zo weinig mogelijk spullen achter in de kleedkamer. Neem een tas mee zodat de spullen die niet nodig zijn tijdens de wedstrijd door de ouders/verzorgers meegenomen kunnen worden naar de tribune.
Houdt de tribunes en de kleedkamers schoon.
Parkeren uitsluitend in de daarvoor aangegeven vakken.
De kinderen moeten thuis hun turn of danskleding al aantrekken.
Wij hopen op uw medewerking en kijken uit naar een gezellige wedstrijd!

 

Uitleg Diploma Turnen

Dit onderdeel is bedoeld voor leden van 5 t/m 7 jaar. Bij het diplomaturnen zijn er basisonderdelen uit de landelijke oefenstof gehaald. Er zijn 6 niveaus waarbij niveau 6 het makkelijkst is en niveau 1 het moeilijkst. De kinderen gaan op hun eigen niveau per toestel turnen. Alle oefeningen worden beoordeeld door een jury met een voldoende smiley tot goed met een lachende smiley. De resultaten zullen op de diploma’s terug te zien zijn.

 

Uitleg Clubkampioenschappen

Dit onderdeel is bedoeld voor alle leden van 8 t/m het uur van 12+. De oefenstof die gebruikt wordt voor de clubkampioenschappen, is grotendeels de landelijke oefenstof voor recreatie t/m topsport. Alle oefeningen gaan, ongeacht het niveau, uit van een 10. Alle kinderen worden ingedeeld op niveau. Zo maakt iedereen even veel kans om te winnen.

 

Uitleg medaille systeem Clubkampioenschappen

Per lesuur turnen alle kinderen met hetzelfde niveau tegen elkaar. Per 4 turnsters wordt er een medaille uitgereikt. Turnt uw kind in een niveaugroepje van 1 t/m 4 turn(st)ers, wordt er een goude medaille uitgereikt voor de turn(st)er met de hoogste score. Bestaat het niveau groepje uit 5 t/m 8 turn(st)ers, wordt er ook een zilveren medaille uitgereikt naar de nummer 2 etc.

 

Vrijwilligers

SV Pax Haarlemmermeer kan altijd vrijwilligers gebruiken voor al haar evenementen. Mocht u voor dit evenement of komende evenementen interesse hebben in het vervullen van vrijwilligerstaken, laat het ons weten!

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

2 Reacties

 1. Karin Eckerle

  Beste mensen,
  moeten de kinderen nog expres aangemeld worden of doen ze gewoon met
  de eigen groep mee als ze er zijn?
  Ik hoor het graag!
  Alvast bedankt.

  • Organisatie clubkampioenschappen

   Beste Karin,

   u heeft uw kind als het goed is al bij de trainer opgegeven voor de clubkampioenschappen. Mocht u dit niet gedaan hebben of heeft u hier andere vragen over kunt u het beste contact opnemen met de trainer van uw kind. Zij kunnen u het beste gericht antwoord geven. Het emailadres van de trainers kunt u vinden onder het kopje vereniging.

   Met vriendelijke groet.

Overige nieuwsberichten

Algemene Ledenvergadering SV Pax 5 juni 2018

Op Dinsdag 5 juni houdt SV Pax Haarlemmermeer de Algemene Ledenvergadering van 2018. U bent van harte welkom in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander. Tijdstip van aanvang is 19.30 en inloop is vanaf 19.15 uur.

Lees meer

Vrijwilligers onder de leden gezocht voor het Bondskampioenschap Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 organiseert SV PAX in samenwerking met de KNGU het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3.

Hiervoor zoeken wij een groot aantal vrijwillig(st)ers die ons tijdens dit evenement willen helpen om het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3 voor iedere deelnemer en toeschouwer tot een fantastisch evenement te maken.

Lees meer