Recreatie

Uit onderzoek blijkt dat kinderen met een goed ontwikkelt coördinatievermogen ook vaardigheden op andere gebieden bezitten. Sporten geeft tal van voordelen op motorisch, emotioneel/sociaal en cognitief gebied. Gymnastiek vormt de basis van alle sporten en is dus essentieel, zo niet onmisbaar in de ontwikkeling van een kind.

Vanaf 5 jaar zijn er aparte groepen voor meisjes en jongens. Dit omdat meisjes andere toestellen turnen dan jongens en omdat de belevingswereld en interesses veranderen. Het belangrijkste van het uur recreatie turnen is dat de kinderen plezier hebben, lekker actief bezig zijn en ondertussen ook nieuwe onderdelen leren. In de lessen wordt zowel met als zonder toestellen gewerkt. De leiding streeft ernaar steeds nieuwe technieken en werkvormen aan te bieden.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Verslagen Turnen Heren

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek