Instuif zondag 18 maart 2018

Zondag 18 maart, 1,5 t/m 4 jaar samen met één volwassene.

Gymmen in een volledig ingerichte turnhal!

De allerkleinsten van 1,5 t/m 4 jaar kunnen samen met één volwassene komen gymmen van 9.00 – 10.00 uur in een echte turnhal. Springen in de blokkenbak, springen op de trampoline, gooien met pittenzakjes, rollen op de vloer, gaan over de balk, zwaaien aan de brug en nog veel meer.
Heb je dit altijd al eens willen doen? Geef je op en doe mee.
De instuif is voor leden en niet leden.

 

WANNEER EN KOSTEN

Zondag 18 maart 2018
Van 09.00 – 10.00 uur voor kinderen van 1,5 t/m 4 jaar samen met 1 volwassene.

De kosten zijn € 5,00 euro per deelnemer inclusief 1 volwassene.
Contant betalen bij binnenkomst.

 

WAAR

Sportcomplex Koning Willem-Alexander, Bennebroekerweg 800, 2134 AB Hoofddorp. Bij de SV Pax ingang (ca 50 meter links van de hoofdingang).

 

Let op vol = vol

Aanmelden vooraf verplicht.

Aanmelden via onderstaand formulier.
Voor overige vragen kun je ook een email sturen naar instuif@svpax.nl

Inschrijven voor Instuif 18 maart 2018

U kunt de datum selecteren met de datumprikker of invoeren als dd/mm/yyyy

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige nieuwsberichten

Algemene Ledenvergadering SV Pax 5 juni 2018

Op Dinsdag 5 juni houdt SV Pax Haarlemmermeer de Algemene Ledenvergadering van 2018. U bent van harte welkom in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander. Tijdstip van aanvang is 19.30 en inloop is vanaf 19.15 uur.

Lees meer

Vrijwilligers onder de leden gezocht voor het Bondskampioenschap Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 organiseert SV PAX in samenwerking met de KNGU het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3.

Hiervoor zoeken wij een groot aantal vrijwillig(st)ers die ons tijdens dit evenement willen helpen om het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3 voor iedere deelnemer en toeschouwer tot een fantastisch evenement te maken.

Lees meer

Vacature turnen recreatie

SV Pax Haarlemmermeer zoekt trainers meisjes turnen en 17+ groep Ben je actief, enthousiast en in het bezit van een licentie Gymnastiek Leider 3 of al bezig om deze te behalen. Wil je graag turnles geven aan recreanten? Dan is turnvereniging SV Pax iets voor jou. We...

Lees meer