Peuters en Kleuters

Ouder & Kindgym

Gymmen in een gymzaal of echte turnhal

Ouder & Kindgym is voor peuters van 1½ tot 4 jaar, die samen met een volwassene (papa, mama, opa, oma, oppas) lekker wil gymmen in een echte gymzaal of turnhal. De peuters voeren tijdens de les onder meer kleine opdrachten uit. Daarnaast komen het inschatten van afstand, diepte, hoogte en verte aan de orde. Door het gymmen in een groep leert de peuter rekening met anderen te houden en op zijn beurt wachten. Daarnaast gaat het natuurlijk ook om de gezelligheid en daar hoort zingen in de kring natuurlijk ook bij.

 

Peuter en Kleutergymnastiek

Klimmen en klauteren

Bij peuter- en kleuter gymnastiek gymmen de kinderen met leeftijdsgenootjes. De peuterles is voor kinderen van 2 en 3 jaar, de kleuterles voor 3½ en 4- jarigen. Elke les is weer anders. De ene keer staat springen en zwaaien op het programma, de andere keer klimmen en klauteren of gooien en vangen. Op verschillende manieren leren peuters en kleuters hun evenwicht te bewaren en inzicht te krijgen in ruimte, afstand en snelheid.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Zaterdag 24 Maart: Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen!

Op zaterdag 24 Maart 2018 aanstaande is het zo ver: Diploma Turnen en onderlinge wedstrijd van turnen, dansen en springen!

Op deze dag vinden in de Sporthal van het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800, Hoofddorp het Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen plaats. Kom en moedig alle sporters aan!

Verslagen Turnen Heren

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek