Peuters en Kleuters

Ouder & Kindgym

Gymmen in een gymzaal of echte turnhal

Ouder & Kindgym is voor peuters van 1½ tot 4 jaar, die samen met een volwassene (papa, mama, opa, oma, oppas) lekker wil gymmen in een echte gymzaal of turnhal. De peuters voeren tijdens de les onder meer kleine opdrachten uit. Daarnaast komen het inschatten van afstand, diepte, hoogte en verte aan de orde. Door het gymmen in een groep leert de peuter rekening met anderen te houden en op zijn beurt wachten. Daarnaast gaat het natuurlijk ook om de gezelligheid en daar hoort zingen in de kring natuurlijk ook bij.

 

Peuter en Kleutergymnastiek

Klimmen en klauteren

Bij peuter- en kleuter gymnastiek gymmen de kinderen met leeftijdsgenootjes. De peuterles is voor kinderen van 2 en 3 jaar, de kleuterles voor 3½ en 4- jarigen. Elke les is weer anders. De ene keer staat springen en zwaaien op het programma, de andere keer klimmen en klauteren of gooien en vangen. Op verschillende manieren leren peuters en kleuters hun evenwicht te bewaren en inzicht te krijgen in ruimte, afstand en snelheid.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Talententest Turnen Dames op 7 November 2018

Uitnodiging talententest De vereniging is op zoek naar nieuwe turntalentjes! Ben jij geboren in 2011, 2012 of 2013, sta je meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Eythora Thorsdottir of Sanne Wevers?! Meld je dan aan voor de...

Verslagen Turnen Heren

Vrijwilligers onder de leden gezocht voor het Bondskampioenschap Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 organiseert SV PAX in samenwerking met de KNGU het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3.

Hiervoor zoeken wij een groot aantal vrijwillig(st)ers die ons tijdens dit evenement willen helpen om het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3 voor iedere deelnemer en toeschouwer tot een fantastisch evenement te maken.

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek