Volwassenen

Aerobic/Bodyshape

De uren aerobic/bodyshape zijn verschillend samengesteld, bijvoorbeld:
– ½ uur warmstappen pittig tempo zonder springen.
– ½ uur grondoefeningen. Geen materialen.
– ½ uur warmstappen pittig tempo zonder springen.
– ½ uur grondoefeningen. Soms materialen.
– ½ uur warmstappen pittig tempo niet springen. Geen materialen.
– ½ uur grondoefeningen. BUIK BILLEN BORSTEN = BBB.

 

Fysio aerobic

Deze uren zijn speciaal voor mensen met klachten aan rug, buik en nek. Na het warm stappen worden er gezamenlijk (grond)oefeningen gedaan op rustige muziek om de klachten te verminderen. Deze uren zijn zowel geschikt voor jongeren (die b.v bekkeninstabiliteit hebben gehad), als ook voor ouderen.

 

Aerobic/Steps

Deze lessen hebben de volgende invullingen:
– ½ uur steppen in simpel patroon.
– ½ uur grondoefeningen.
– ¾ uur simpel steppen in hoog tempo zonder patroon.
– ¼ uur buikspieroefeningen.

 

Conditietraining voor alleen Heren

Werken aan de conditie, maar elke week in een andere vorm. De ene keer met een spel, dan weer met toestellen of in circuitvorm. Tijdens dit uur wordt door de heren heel hard gewerkt, maar ook veel gelachen.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Talententest Turnen Dames op 7 November 2018

Uitnodiging talententest De vereniging is op zoek naar nieuwe turntalentjes! Ben jij geboren in 2011, 2012 of 2013, sta je meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Eythora Thorsdottir of Sanne Wevers?! Meld je dan aan voor de...

Verslagen Turnen Heren

Vrijwilligers onder de leden gezocht voor het Bondskampioenschap Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 organiseert SV PAX in samenwerking met de KNGU het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3.

Hiervoor zoeken wij een groot aantal vrijwillig(st)ers die ons tijdens dit evenement willen helpen om het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3 voor iedere deelnemer en toeschouwer tot een fantastisch evenement te maken.

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek