Santa Run Haarlemmermeer

Op vrijdag 22 december om 19.30 uur organiseert de Rotary Santa Run Commissie voor de derde keer de Rotary Santa Run in de Haarlemmermeer; een gezelligheidsloop van 3 kilometer, dit jaar door het centrum van Hoofddorp. Ze willen hiermee zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Nierstichting en, in samenwerking met St. Maatvast, om op 18 locaties en voor ca 800 mensen in onze gemeente een mooi kerstdiner te organiseren.

Ze willen zich inzetten voor ouderen én jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken!
De Santa Run wordt afgesloten met een drankje en muziek in de grote zaal van Podium Duycker; een mooie gelegenheid voor de lopers, hun familie en vrienden om elkaar een hele fijne Kerst te wensen.

Ook SV Pax ondersteunt dit initiatief en biedt onze leden aan zich in te schrijven voor deze Santa Run. Doe je dat via onze site dan is de inschrijving gratis. Gebruik voor inschrijven dan onderstaand formulier. De eerste 100 aanmeldingen via deze site ontvangen daarnaast bij de start ook nog een Kerstmannenpak.

Inschrijven voor de Santa Run Haarlemmermeer (inschrijving gesloten)

INSCHRIJVEN VOOR DE SANTA RUN HAARLEMMERMEER VIA SV PAX IS NIET MEER MOGELIJK

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Zaterdag 24 Maart: Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen!

Op zaterdag 24 Maart 2018 aanstaande is het zo ver: Diploma Turnen en onderlinge wedstrijd van turnen, dansen en springen!

Op deze dag vinden in de Sporthal van het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800, Hoofddorp het Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen plaats. Kom en moedig alle sporters aan!

Verslagen Turnen Heren

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek