Selecties

Naast de recreatiegroepen heeft SV Pax turn- en ritmisch gym selecties. Jeugdleden waarvan de leiding denkt dat ze talent hebben, kunnen worden uitgenodigd voor een talententest. Tijdens zo’n test wordt gekeken of het meisje of de jongen inderdaad genoeg talent in huis heeft en voor welke groep zij of hij geschikt is.

 

Voorbereidingsgroep

Voor de allerjongsten is er een voorbereidingsgroep voor zowel de turn- als ritmisch gymnastiek selecties. De jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar worden de basisvaardigheden van het turnen of de ritmische gymnastiek bijgebracht. Er wordt gekeken of het kind de sport leuk vindt en voor welke vervolggroep het geschikt is. Afhankelijk van de leeftijd trainen de kinderen 1 of 2 keer per week extra naast hun eigen recreatieles.

 

Trainingslocatie

Sinds 2014 heeft SV Pax een eigen trainingslocatie: het Sportkomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Talententest Turnen Dames op 7 November 2018

Uitnodiging talententest De vereniging is op zoek naar nieuwe turntalentjes! Ben jij geboren in 2011, 2012 of 2013, sta je meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Eythora Thorsdottir of Sanne Wevers?! Meld je dan aan voor de...

Verslagen Turnen Heren

Vrijwilligers onder de leden gezocht voor het Bondskampioenschap Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 organiseert SV PAX in samenwerking met de KNGU het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3.

Hiervoor zoeken wij een groot aantal vrijwillig(st)ers die ons tijdens dit evenement willen helpen om het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3 voor iedere deelnemer en toeschouwer tot een fantastisch evenement te maken.

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek

Zakelijke vrienden van SV Pax