Ritmisch Gym algemeen

Bij ritmische gym kun je gebruik maken van verschillende soorten materiaal: bal, hoepel, touw, lint en knotsen. Muziek, ritme en coördinatie zijn belangrijk bij ritmische gymnastiek. Afwisseling van ritme en snelheid van de muziek zijn essentieel, zo kun je de uitvoering van je oefening maken zoals je zelf wilt. Je oefent om een zo perfect mogelijke uitvoering te geven. Dat kan tijdens een demonstratie of een (internationale/nationale) wedstrijd, individueel, in tweetallen of met een groep.

De ritmisch gym selectie van SV Pax is de laatste jaren erg succesvol geweest. Vorige jaar wonnen de gymnasten van Pax maar liefst 7 nationale titels!

Deze titels werden gewonnen in verschillende leeftijd categorieën en niveau’s.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Zaterdag 24 Maart: Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen!

Op zaterdag 24 Maart 2018 aanstaande is het zo ver: Diploma Turnen en onderlinge wedstrijd van turnen, dansen en springen!

Op deze dag vinden in de Sporthal van het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800, Hoofddorp het Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen plaats. Kom en moedig alle sporters aan!

Verslagen Turnen Heren

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek

Zakelijke vrienden van SV Pax