Ritmisch Gym algemeen

Bij ritmische gym kun je gebruik maken van verschillende soorten materiaal: bal, hoepel, touw, lint en knotsen. Muziek, ritme en coördinatie zijn belangrijk bij ritmische gymnastiek. Afwisseling van ritme en snelheid van de muziek zijn essentieel, zo kun je de uitvoering van je oefening maken zoals je zelf wilt. Je oefent om een zo perfect mogelijke uitvoering te geven. Dat kan tijdens een demonstratie of een (internationale/nationale) wedstrijd, individueel, in tweetallen of met een groep.

De ritmisch gym selectie van SV Pax is de laatste jaren erg succesvol geweest. Vorige jaar wonnen de gymnasten van Pax maar liefst 7 nationale titels!

Deze titels werden gewonnen in verschillende leeftijd categorieën en niveau’s.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Algemene Ledenvergadering SV Pax 5 juni 2018

Op Dinsdag 5 juni houdt SV Pax Haarlemmermeer de Algemene Ledenvergadering van 2018. U bent van harte welkom in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander. Tijdstip van aanvang is 19.30 en inloop is vanaf 19.15 uur.

Verslagen Turnen Heren

Talententest Turnen Heren 17 Juni 2018

Uitnodiging talententest 17 Juni 2018

De vereniging is op zoek naar nieuwe turntalentjes!!

Ben jij geboren in 2011, 2012 of 2013, sta je meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Casimir Schmidt of Epke Zonderland?! Meld je dan aan voor de talententest bij SV Pax Haarlemmermeer op zondag 17 juni 2018.

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek

Zakelijke vrienden van SV Pax