Streetdance algemeen

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die vroeger ontwikkeld zijn op straat, in clubs en scholen in de jaren 80. Tegenwoordig is het een onderdeel van de hiphop en funkdance stijlen. Alle bewegingen zijn toegestaan.

Streetdance is niet gewoon dansen, maar bouncen op de beat. Een combinatie van techniek, pasjes en goed ritmegevoel. Er word vaak gedanst op snelle muziek waardoor het een flitsend effect heeft.

Wij geven bij SV Pax , streetdance aangepast aan leeftijd en niveau. Deze lessen zijn energiek, dynamisch en vooral wat stoerder dan andere dansstijlen. Er word gewerkt aan coördinatie en isolatieoefeningen, het apart bewegen van enkele lichaamsdelen.

In een seizoen werken wij aan 5 dansen voor onze eindshow, waarvan 2 dansen echt alleen zijn met jouw dansgroep.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Verslagen Turnen Heren

Talententest Turnen Heren 17 Juni 2018

Uitnodiging talententest 17 Juni 2018

De vereniging is op zoek naar nieuwe turntalentjes!!

Ben jij geboren in 2011, 2012 of 2013, sta je meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Casimir Schmidt of Epke Zonderland?! Meld je dan aan voor de talententest bij SV Pax Haarlemmermeer op zondag 17 juni 2018.

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek

Zakelijke vrienden van SV Pax