Streetdance algemeen

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die vroeger ontwikkeld zijn op straat, in clubs en scholen in de jaren 80. Tegenwoordig is het een onderdeel van de hiphop en funkdance stijlen. Alle bewegingen zijn toegestaan.

Streetdance is niet gewoon dansen, maar bouncen op de beat. Een combinatie van techniek, pasjes en goed ritmegevoel. Er word vaak gedanst op snelle muziek waardoor het een flitsend effect heeft.

Wij geven bij SV Pax , streetdance aangepast aan leeftijd en niveau. Deze lessen zijn energiek, dynamisch en vooral wat stoerder dan andere dansstijlen. Er word gewerkt aan coördinatie en isolatieoefeningen, het apart bewegen van enkele lichaamsdelen.

In een seizoen werken wij aan 5 dansen voor onze eindshow, waarvan 2 dansen echt alleen zijn met jouw dansgroep.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Zaterdag 24 Maart: Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen!

Op zaterdag 24 Maart 2018 aanstaande is het zo ver: Diploma Turnen en onderlinge wedstrijd van turnen, dansen en springen!

Op deze dag vinden in de Sporthal van het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800, Hoofddorp het Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen plaats. Kom en moedig alle sporters aan!

Verslagen Turnen Heren

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek

Zakelijke vrienden van SV Pax