Turnen Heren algemeen

SV Pax Haarlemmermeer is een talent opleidingscentrum voor zowel jongens als meisjes. Turnen jongens is een van de meeste uitdagende sporten die er is. Je moet er sterk, flexibel, behendig en snel voor zijn. Bij SV Pax Haarlemmermeer kun je dit allemaal leren. Als je aan een recreatie les turnen jongens deelneemt leer je alle basisvormen van bewegen. Je word sterk en je werkt aan je flexibiliteit.

Als de recreatie trainers een jongen met talent zien wordt de jongen door verwezen naar de selectie. Als we een jongen opgenomen wordt in de selectie Turnen Heren zullen we er met het trainersteam alles aan om deze jongen op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. Het allerhoogste niveau is niet voor iedereen weggelegd, echter omdat SV Pax Haarlemmermeer talent opleidingscentrum is voor Topsport bieden wij alleen de 3 hoogste niveaus van Nederland aan. Topsport (Ere, Talentendivisie) 1e, 2e en 3e divisie.

De selectie Turnen Heren presteert op nationale en internationaal niveau erg goed. Het streven is dat elk jaar leden van de selectie Turnen Heren deelnemen aan NK, EK jeugd EK & WK’s, een doelstelling welke tot nu nog ieder jaar is behaald.
Het meest in het oog springende resultaat is dat van Casimir Schmidt, hij won goud op sprong zowel tijdens het jeugd EJK van 2012 en de Europese Spelen in 2015. Tevens was Casimir 1e reserve tijdens de Olympische Spelen van 2016.

De selectie traint in het zeer moderne Sportcomplex Willem Alexander, deze turnzaal wordt ook regelmatig ingezet door de Nationale bond voor nationale trainingen.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Talententest Turnen Dames op 7 November 2018

Uitnodiging talententest De vereniging is op zoek naar nieuwe turntalentjes! Ben jij geboren in 2011, 2012 of 2013, sta je meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Eythora Thorsdottir of Sanne Wevers?! Meld je dan aan voor de...

Verslagen Turnen Heren

Vrijwilligers onder de leden gezocht voor het Bondskampioenschap Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 organiseert SV PAX in samenwerking met de KNGU het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3.

Hiervoor zoeken wij een groot aantal vrijwillig(st)ers die ons tijdens dit evenement willen helpen om het Bondskampioenschap Meerkamp en Toestellen voor Turnen Heren Divisie Talent, 1, 2 en 3 voor iedere deelnemer en toeschouwer tot een fantastisch evenement te maken.

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek

Zakelijke vrienden van SV Pax