Friday 11 November 2022

Op zondag 27 november komt SINTERKLAAS weer naar SV Pax!!!

Voor al onze jongste jeugdleden (1,5 tot en met 6 jaar) organiseren we de ontvangst van de goedheiligman op zondag 27 november in onze grote turnhal in het SKWA.

programma:

16.00 uur tot 17.00 uur voor de allerkleinste gymmertjes van 2 tot en met begin 4 jaar, zij mogen met 1 ouder komen.

17.00 uur tot 18.00 uur komen de kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Bij deze ontvangst zijn GEEN ouders aanwezig, zij mogen boven in onze ‘huiskamer’ op de 1e verdieping blijven kijken.

Huishoudelijke mededelingen:

Dit is een gratis evenement voor onze jongste jeugdleden alleen uit de geboortejaren 2016 - 2021

Het evenement is niet toegankelijk voor broertjes/zusjes/vriendjes/vriendinnetjes die geen lid zijn of die niet in deze leeftijdscategorie vallen. Die mogen wel met een volwassen begeleider boven blijven kijken. 

Kijk uit met delen van foto’s en filmpjes op social media, niet voor alle kinderen is daar toestemming voor gegeven door de ouders!

De kinderen mogen verkleed als pietje, echter ZONDER schmink i.v.m. de toestellen.

Na tijdige aanmelding ontvang je verdere info van onze trainster-in-opleiding, Lisanne Delnoij die dit evenement zal organiseren. Zij is te bereiken via sinterklaas@svpax.nl 

AANMELDING voor dit gratis evenement dat alleen voor onze jongste leden toegankelijk is(!) moet vóór donderdagavond 24 november 12.00 uur binnen zijn via het hiervoor opgegeven email adres.

Aanmelden kan op sinterklaas@svpax.nl

In verband met de nodige  voorbereidingen kan er na 24 november 12.00 uur niet meer aangemeld worden