Tuesday 17 May 2022

Op zondag 12 juni 2022 staat de Toolenburgerplas weer in het teken van de jaarlijkse Sport- & CultuurFair HLMR.  Op deze dag kun je kennis maken met Sport en Cultuur in de gemeente Haarlemmermeer. De verenigingen en organisaties presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten. De toegang is gratis.

Veel activiteiten

De verenigingen nodigen uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten en cultuur in je omgeving. Op www.sportfair.nl zie je de deelnemers. Het zijn er meer dan 45. Kom en laat je inspireren!

SV Pax staat met de airtrack/spacebaan op de locatie. Kom je bij ons je kunstjes nog even laten zien?

Podiumprogramma

Op het hoofdpodium is een dagvullend programma. Er zijn mooie dansoptredens en demonstraties van sporten. Geniet van dans, muziek en demonstraties. Chris Wobben, bekend van NOS langs de lijn, zal de hele dag de presentatie op het hoofdpodium verzorgen. Natuurlijk zull je ook wat Pax demo’s zien spetteren!

Grote informatiemarkt

Op de informatiemarkt kun je je laten informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties. Er zijn maar liefst 45 verenigingen/ organisaties aanwezig.

Kinderprogramma

Voor de kinderen is er een leuk programma. Dit wordt georganiseerd door Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer. De kinderen krijgen via school een zeskampkaart of je kan die ophalen bij de informatietent. Doe je mee aan zes activiteiten dan krijg je een sportieve beloning.

Ontdekken – beleven – meedoen

Ben je ook aanwezig op zondag 12 juni 2022 bij de Toolenburgerplas? Vanaf 11:00 uur bruist het van sport en cultuur. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente Haarlemmermeer. Beleef veel sporten en Cultuur. Doe mee met hun activiteiten en geniet van de presentaties. Op www.sportfair.nl staan de deelnemers en kun je het hele programma vinden.

 

OPROEPJE: vind je het leuk om (met wat andere turnvriend(inn)en Pax te helpen promoten die dag? Meld je dan even aan bij Martine via info@svpax.nl  Zou erg gezellig zijn als er wat leden en ouders een uurtje of twee komen helpen!

s.