Inschrijving Talententest Turnen Dames

Sunday 1 January 2023

De vereniging is op zoek naar nieuwe turntalentjes!!

 

>>>>>>>>>> De inschrijving is inmiddels gesloten<<<<<<<<<<<<<

 

Sta je meer op je handen dan op je voeten en wil je graag meerdere uren per week trainen en net zo goed leren turnen als Eythora Thorsdottir of Sanne Wevers?! Meld je dan aan voor de talententest bij SV Pax Haarlemmermeer op zaterdag 21 januari 2023.

Tijdens deze test zullen wij kijken naar jouw turnvaardigheden, kracht en lenigheid. Plezier in bewegen staat voorop. Misschien word je dan wel geselecteerd voor een proefperiode bij de Vooropleiding  Turnen Dames van SV Pax Haarlemmermeer. 
De talententest wordt voorafgegaan door een informatie bijeenkomst voor ouders/verzorgers. Hierin zal onder andere informatie gegeven worden over turnen in de selectie van SV Pax, de inhoud van de test en eventuele mogelijkheden na de test. 

VOOR WIE: Meisjes geboren in 2015, 2016 en 2017 met of zonder turn ervaring die graag meerdere keren per week willen turnen. 

WANNEER: De test op zaterdag 21 januari 2023 is van 13:00 tot uiterlijk 14:15 uur (afhankelijk van het aantal aanmeldingen).  
Informatie bijeenkomst van 12:15-13:00 uur in de kijkruimte van de turnhal van SV Pax.

WAAR: De talententest zal plaatsvinden in de turnhal van SV Pax . 

Adres: Sportcomplex Koning Willem-Alexander, 
Bennebroekerweg 800, 2134 AB Hoofddorp. Ingang PAX.

Aanmelden kan via de onderstaand inschrijfformulier. Dit kan tot uiterlijk woensdag 18 januari 2023.

Voor meer informatie kunnen jouw ouder(s)/verzorger(s) contact opnemen via talententest@svpax.nl met Liza en/of  Marsha. 

Met vriendelijke groet,

Liza en Marsha
Namens Afdeling Turnen Dames SV Pax Haarlemmermeer

 

>>>>>>>>>> De inschrijving is inmiddels gesloten<<<<<<<<<<<<<