Evenementen

Zomerkamp / Zomergymkamp / Zomerdanskamp

Al vele jaren neemt SV Pax deel aan het zomerkamp georganiseerd door de KNGU.

 

Programma Zomerkamp

Per leeftijdsgroep is er een ander programma. Je gaat leuke spelletjes doen, gymmen, zwemmen en knutselen. Maar natuurlijk is er ook een kampvuur, leer je een leuke dans en is er een disco. Gewoon echt teveel om op te noemen.

Het midden- en ouderenkamp hebben o.a. een programma in de stad, een overlevingstocht en een griezelspel.
Daarnaast ga je bij het gymkamp elke dag 2 uur turnen in een volledig ingerichte turnhal en ga je bij het danskamp 2 uur dansen om aan het eind van de week een voorstelling te geven.

Wil je samen met je vrienden op zomerkamp, maar wil de een dansen, de ander gymmen en wil jij op gewoon zomerkamp? Ook dat is geen probleem, want naast de twee uur per dag gymmen, dansen of een recreatieve activiteit, doe je de rest van de activiteiten wel gezamenlijk. Ook kan je bij je vrienden in de tent slapen.

Je slaapt met max.10 kinderen in een tent (jongens en meisjes apart). Uitzondering hierop is het superjongerenkamp waar je met max. 8 kinderen in een tent slaapt. De leiding slaapt namelijk bij de kinderen in de tent slaapt.Op het terrein zijn verder aanwezig; een kantine, een amfitheater, een administratie, EHBO- ruimte en ziekenboeg, toilet- en douchegebouwen.

 

Sinterklaasfeest

Elk jaar in de tweede helft van november bezoekt Sinterklaas met zijn zwarte pieten onze vereniging. Alle kinderen t/m 7 jaar worden hiervoor uitgenodigd. Bij de allerkleinsten mag een van de ouders meekomen. Natuurlijk gaat niemand met lege handen naar huis.

 

Demodag

Jaarlijks organiseert SV Pax rond december een demodag. Tijdens deze dag zien familieleden, vrienden, buurtbewoners en andere belangstellenden een groot aantal wervelende shows van de diverse groepen van de vereniging waarbij de verschillende disciplines en leeftijden aan bod komen. Te denken valt aan: Turnen jongens en meisjes, RG, Streetdance, Ouder&Kind, peuter/kleutergym, volwassenen. Zowel de recreatiegroepen als de selectiegroepen worden uitgenodigd om mee te doen. Niet alle groepen doen elk jaar mee. Ieder jaar heeft de demodag een ander thema.

 

Diplomaturnen/Onderlinge Wedstrijden

Tijdens deze Onderlinge Wedstrijden worden alle kinderen ingedeeld op niveau. Per groep turnen/dansen alle kinderen met hetzelfde niveau tegen elkaar. Zo maakt iedereen even veel kans om te winnen. De jongste deelnemers gaan diploma turnen en hebben een aangepast niveau. Bij het diplomaturnen worden geen cijfers gegeven, meedoen is belangrijker dan winnen.

 

EHBO’ers

SV Pax organiseert meerdere (grote) evenementen en wedstrijden per jaar. Bij al die gelegenheden is het noodzakelijk dat er één of meer gediplomeerde EHBO vrijwilligers in de zaal aanwezig zijn. Heeft u een EHBO diploma en lijkt het u leuk om een keer een grote wedstrijd van dichtbij mee te maken neem dan contact op met het verenigingsbureau.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Verslagen Turnen Heren

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek