FAQ – Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je veel antwoorden op vragen die je misschien hebt. Lees de vragen rustig door door op het
+ teken te klikken. Staat er toch het antwoord niet tussen, neem dan contact met ons op.

1. Hoe vraag ik een proefles aan?

Een proefles vraagt u aan door het invullen van het formulier.

2. Is de proefles gratis?
Eén proefles is gratis. Als u of uw kind daarna lid wil worden dan ontvangt u een inschrijfformulier.
3. Kan ik zomaar een les binnenlopen voor een proefles?

Nee, voor een proefles turnen meldt u uw kind eerst aan. Dan kunnen we kijken of er in de gewenste les nog een plekje vrij is. Voor een proefles streetdance of ritmische gymnastiek hoeft u uw kind op dit moment niet van tevoren aan te melden. Dit laatste geldt ook Voor een les voor volwassenen.

4. Waarom zoveel gegevens voor een proefles?

We kunnen dan kijken of deze les geschikt is voor onder andere de leeftijd van uw kind. We hebben deze gegevens ook nodig als u uw kind na de proefles wilt aanmelden voor het lidmaatschap. Zonder de gegevens kunnen wij geen plekje voor uw kind reserveren in de les.

5. Mag ik bij de proefles aanwezig zijn?

Nee, u kunt niet blijven kijken tijdens de les. Dit leidt de kinderen teveel af.

6. Wat zijn de kosten voor de lessen?

De kosten voor de contributie kunt u vinden op deze pagina.

7. Wat is bondscontributie en waarom moet ik dit betalen?

De geïnde bondscontributie wordt afgedragen aan de KNGU waarbij de vereniging is aangesloten. Dit betreft een separate incasso naast de reguliere contributie. Meer informatie over het lidmaatschap en de bondscontributie vindt u hier.

8. Wat voor kleding moet mijn kind aan?

In principe schrijft SV Pax geen verplichte kleding voor. Voor het turnen en ritmische gymnastiek is een kort broekje en een T-shirtje genoeg en zo eenvoudig mogelijke gymschoentjes. Voor streetdance een legging en een T-shirt. Tijdens de onderlinge wedstrijden turnen stellen wij de clubkleding wel op prijs. Deze is aan te schaffen via het volgende email adres: loes.schmidt@planet.nl.

9. Wanneer krijg ik het inschrijfformulier?

U krijgt het inschrijfformulier na de eerste les uitgereikt door de leiding. U kunt dit formulier de 2e les weer meenemen.

10. Wanneer start de betaling?
Nadat u het inschrijfformulier heeft ingevuld en ingediend, is de contributie verschuldigd vanaf de eerste les.
11. Er is een hoger bedrag afgeschreven in plaats van het maandelijkse bedrag.
De contributie wordt vooraf geïnd. Wordt uw kind bijvoorbeeld lid per 1 maart, dan wordt eind maart de contributie geïnd voor maart en april plus het inschrijfgeld.
12. Hoe en wanneer kan ik uitschrijven?
U kunt per 1 juli het lidmaatschap beëindigen. Uiterlijk 1 maand van tevoren moet het verzoek tot beëindiging van het lidmaatschap bij de ledenadministratie binnen zijn. U ontvangt altijd een bevestiging. Heeft u geen bevestiging van uitschrijving ontvangen? Neem dan contact op met de ledenadministratie. Leden van de selectie kunnen alleen uitschrijven aan het einde van hun contract.
13. Hoe kan ik mijzelf/mijn kind ziekmelden?
U meldt u kind af door een mail te sturen naar de trainer. Een emailadressen overzicht van de leiding vindt u hier.
14. Ik/mijn kind heb/heeft een langdurige blessure. Wat nu?
Duurt de blessure langer dan 6 weken? Dan kunt u de ledenadministratie vragen de contributie tijdelijk stop te zetten. U heeft daarvoor wel een verklaring van de behandelend arts nodig dat deelnemen aan de lessen niet mogelijk is. Een diagnose hoeft er niet in te staan.
15. Is er vandaag les?
Op de websitekalender staan de vakanties en feestdagen. Dan is er geen recreatieles. Bij lokale evenementen zoals de Avondvierdaagse is het mogelijk dat de lestijden worden aangepast. U hoort dit van tevoren via de trainer.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Verslagen Turnen Heren

Talententest Turnen Heren 17 Juni 2018

Uitnodiging talententest 17 Juni 2018

De vereniging is op zoek naar nieuwe turntalentjes!!

Ben jij geboren in 2011, 2012 of 2013, sta je meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Casimir Schmidt of Epke Zonderland?! Meld je dan aan voor de talententest bij SV Pax Haarlemmermeer op zondag 17 juni 2018.

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek