Kleding

Zoals veel sportverenigingen heeft SV Pax ook een eigen clubtenue. Het dragen van Pax-kleding tijdens de jeugduren en de onderlinge wedstrijden stellen wij zeer op prijs.

 

Recreatie Turnen meisjes en Ritmische Gymnastiek

Voor de meisjes/dames is er keuze uit 2 pakjes. Het lycra pakje of het velours pakje in de kleurencombinatie wit, turkoois en blauw. Tevens is er een bijpassend velours broekje te koop.

 

Turnen jongens

Deze kledinglijn bestaat uit een donkerblauw sportbroekje met een wit bewerkt hemdje blauw/turkoois.

 

Schoentjes

(zowel meisjes als jongens): Bij turnen geven wij de voorkeur aan witte leren of stoffen turnschoentjes met een rubberen en buigzame zool (b.v. Rucanor). Bij ritmisch gym geven wij de voorkeur aan balletschoentjes of “teentjes”. Dit zijn een soort halve schoentjes met aan de achterkant een elastiekje en een gladde onderkant.

 

Streetdance

Er is nog geen kledinglijn voor de streetdance. Geadviseerd wordt een zwarte jazzpant met een turqoois topje/shirtje en indoor aerobic schoenen.

 

Trainingspak

Voor uitsluitend de selectieleden is een trainingspak van SV Pax beschikbaar. Dit trainingspak bestaat uit een blauwe broek en een wit jasje met op de voorzijde een geborduurd SV Pax logo. Op het moment dat een selectielid van SV Pax namens de vereniging naar buiten treedt in een wedstrijd is het dragen van een SV Pax trainingspak verplicht.

 

Verkoopadressen kleding

Voor pakjes voor de recreatielessen kunt u terecht bij Loes Schmidt
Email: loes.schmidt @ planet.nl (maar dan zonder spaties)

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Zaterdag 24 Maart: Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen!

Op zaterdag 24 Maart 2018 aanstaande is het zo ver: Diploma Turnen en onderlinge wedstrijd van turnen, dansen en springen!

Op deze dag vinden in de Sporthal van het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800, Hoofddorp het Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen plaats. Kom en moedig alle sporters aan!

Verslagen Turnen Heren

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek