Organisatie

Beleidsplan

Het beleidsplan van SV Pax is een belangrijk document voor de vereniging. Hierin zijn de doelstellingen, hoofdlijnen van het beleid en de koers van de ontwikkelingen vastgelegd binnen een globaal financieel kader. Voor het bestuur is het een hulpmiddel om korte termijn beslissingen in een breder kader te kunnen plaatsen. Voor leiding en leden is het een hulpmiddel om een beeld te krijgen van het perspectief van de vereniging en het individu daarin. Het beleidsplan heeft een breed draagvlak bij het bestuur, leiding en leden gecreëerd en is vastgesteld in de algemene ledenvergadering. Leden kunnen het beleidsplan opvragen via de ledenadministratie.

 

Vrijwilligers

Elke vereniging draait dankzij de inzet van vrijwilligers. Dat geldt voor SV Pax niet anders. Gelukkig kunnen wij een beroep doen op tientallen mensen die ons regelmatig of af en toe een handje willen helpen. Het gaat dan o.a. om jureren bij wedstrijden, materiaalvervoer, de opbouw van zalen bij evenementen, het begeleiden van deelnemers, kaartverkoop etc. De vrijwilligers doen dat met veel enthousiasme en plezier en dat is in de onderlinge contacten en sfeer duidelijk merkbaar.

‘Nieuwe’ vrijwilligers zijn meer dan welkom, zowel voor technisch taken als ook voor de organisatie van activiteiten. Want het oude spreekwoord luidt “Vele handen maken licht werk”. Wij zijn op zoek naar u om het huidige team van vrijwilligers te komen versterken. En het hoeft echt niet meer dan een uurtje per week in te houden. Maar die kleine tijdsinvestering van uw kant, helpt ons enorm.
Wilt u meer weten over de vrijwilligersfuncties bij SV Pax of wilt u zich opgeven, neem dan contact op met de verenigingsmanager.

 

Bestuur

NAAMFUNCTIEEMAILADRES
Harold MartinaVoorzitterharold.martina@svpax.nl
Vincent JanssenPenningmeestervincent.janssen@svpax.nl
Arjanna SlooffAspirant Bestuurslidarjanna.slooff@svpax.nl

 

Verenigingsbureau

Het verenigingsbureau bestaat uit de ledenadministratie en de financiële- en personeelsadministratie. Het bureau wordt geleid door de verenigingsmanager Marielle van den Brink.

 

Ledenadministratie

Daniëlle Hart verzorgt de ledenadministratie. Adres: Allegondahoeve 18, 2131 NC Hoofddorp. De ledenadministratie is telefonisch (023-5617317) te bereiken op: Woensdag en vrijdag 9.30 – 11.30 uur. In de schoolvakanties en op feestdagen is de ledenadministratie gesloten. Buiten de openingstijden kunt u altijd mailen naar ledenadministratie@svpax.nl of inspreken op het antwoordapparaat. U wordt dan binnen een week terug gemaild of gebeld (uitgezonderd vakanties).

 

Financiële- en Personeelsadministratie

De financiële- en personeelsadministratie wordt verzorgd door Marielle van den Brink. E-mail: info@svpax.nl

 

Technisch kader

Al onze trainers / trainsters worden pedagogisch, methodisch en didactisch geschoold. Conform de Arbo-wet volgt het technisch kader ook een EHBO-cursus. Zij bieden de leden een kwalitatief goede les aan, waarin het plezier van de leden voorop staat. Mede dankzij hun inzet en enthousiasme groeit de vereniging nog steeds.

 

VERTROUWENSPERSOON

Als er misstanden zijn of sprake is van een verschil van inzicht tussen trainers, ouders en/of selectieleden, dan kan contact opgenomen worden met de verenigingsmanager Marielle van den Brink.
SV Pax Haarlemmermeer vindt het belangrijk dat er ook een externe vertrouwenspersoon voor de vereniging beschikbaar is.

Sporters, trainers of ouders kunnen bij de vertrouwenspersoon terecht wanneer zij bijvoorbeeld te maken hebben met:

• Seksuele intimidatie
• Pesten
• Problemen met de organisatie
• Discriminatie en racisme
• Agressie en geweld

De gegevens van de vertrouwenspersoon van SV Pax Haarlemmermeer zijn;

De heer Drs. Tanne van Nispen, Sportpsycholoog VSPN
(was voorheen Mw. Drs. Edith Rozendaal, Sportpsycholoog VSPN)

Bereikbaar via mail op vertrouwenspersoon@svpax.nl of mobiel op 06-58887229

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Zaterdag 24 Maart: Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen!

Op zaterdag 24 Maart 2018 aanstaande is het zo ver: Diploma Turnen en onderlinge wedstrijd van turnen, dansen en springen!

Op deze dag vinden in de Sporthal van het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800, Hoofddorp het Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen plaats. Kom en moedig alle sporters aan!

Verslagen Turnen Heren

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek