Sponsors gezocht

Bij turn- en gymnastiekvereniging SV Pax is het nieuwe seizoen begonnen en willen de topsporters hun kampioensprestaties weer overtreffen. Om dit mogelijk te maken is SV Pax op zoek naar sponsors die zich willen reflecteren aan de topprestaties van SV Pax.

Bent u geinteresseerd in het profileren van uw bedrijf tijdens de vele evenementen en wedstrijden van SV Pax, dan kunt u contact opnemen met Vincent Janssen, via email te bereiken sponsoring@svpax.nl.
Of als u sneller contact wilt, kunt u bellen met het verenigingsbureau 023 – 711 40 85.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

Laatste algemene nieuws

Zaterdag 24 Maart: Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen!

Op zaterdag 24 Maart 2018 aanstaande is het zo ver: Diploma Turnen en onderlinge wedstrijd van turnen, dansen en springen!

Op deze dag vinden in de Sporthal van het Sportcomplex Koning Willem Alexander, Bennebroekerweg 800, Hoofddorp het Diploma Turnen en de Clubkampioenschappen plaats. Kom en moedig alle sporters aan!

Verslagen Turnen Heren

Verslagen Turnen Dames

Verslagen Ritmische Gymnastiek