Andra Harmsen Nederlands kampioene Ritmische Gymnastiek

Op zaterdag 10 juni vond in Dordrecht de landelijke finale Ritmische Gymnastiek op B-niveau plaats. Ritmische gymnasten uit het hele land namen het tegen elkaar op. Voor de twee gymnasten van SV Pax was het een spannende dag.

In de vroege ochtend was Benjamin Yun Li Zwetsloot aan de beurt. Yun Li kreeg voor haar hoepel oefening een 8. Voor haar oefening zonder materiaal kreeg zij van de jury 8.450 punten. De concurrentie was zeer sterk in deze categorie. Ondanks een paar kleine foutjes werd Yun Li achtste. De sfeer op de tribune was zeer aangenaam. Het publiek moedigde de gymnasten enthousiast aan.

Bij de Senioren wist Andra Harmsen haar goede vorm van de vorige wedstrijd vast te houden en liet vier stabiele oefeningen zien. Zowel het publiek als de begeleiders werden geëmotioneerd door de prachtige lint oefening op muziek van Sia (Bird set tree). Het bleef tot het einde zeer spannend. De muziek van Andra werd tijdens haar hoepel oefening eerder stop gezet dan de bedoeling was, hierdoor kreeg zij in eerste instantie aftrekpunten. Na het indienen van een protest door de trainsters werd deze penalty ingetrokken. De jury beloonde haar met een welverdiende gouden medaille en werd zij gekroond tot Nederlands kampioene.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige Verslagen Ritmische Gymnastiek