Goud en zilver op Nederlands Kampioenschap Ritmische Gymnastiek in Ahoy

Tijdens het Fantastic Gymnastics, dat afgelopen weekend werd gehouden in Ahoy kwam SV Pax Ritmische Gymnastiek in actie bij de groepen Pre-Junioren op A/B niveau.

Ahoy was het strijdtoneel voor het Nederlands Kampioenschap turnen, acrogym, streetdance, trampoline springen en ritmische gymnastiek. Naast het kijken van diverse sporten heeft het publiek ook allerlei sporten kunnen uitproberen op het beweegplein.

Onder leiding van Lisa Vos kwam SV Pax uit met twee groepen. Voor het publiek en de jury gaven alle groepen een prachtige show weg, met mooie oefeningen met hoepel en bal. Groep 2 van SV Pax bestaande uit Dana van Beem, Laila van Es, Alina Samoriz en Alessa Portengen liet een mooie oefening zien en werd beloond met een zilveren medaille.

Jeanine van Son, Marit van der Stam, Valeria Baars en Lyvana Garrelts vormden groep 1. Met een score van 10,100 wonnen zij overtuigend goud en kregen de titel Nederlands Kampioen groepen.
SV Pax Ritmisch Gymnastiek heeft opnieuw bewezen bij de absolute top van Nederland te horen!

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige Verslagen Ritmische Gymnastiek