Groepen Ritmische Gymnastiek veroveren goud en brons

Tijdens het internationale IAG sportfestival, waar vier dagen lang op allerlei manieren gymnastische sporten op het hoogste niveau te zien waren, was de tweede plaatsingswedstrijd Ritmische Gymnastiek voor groepen.

In twee wedstrijden kunnen de groepen zich plaatsen voor het Nederlands kampioenschap in Ahoy. SV Pax kwam uit met twee groepen. Beide groepen hebben hun oefening met hoepel laten zien op muziek van The Atomic Fireballs. De oefening bevat diverse elementen, evenwichten, gooien en ritmepassen.

In een bruisende arena kreeg groep 1 10,150 punten van de jury en eindigde op een welverdiende eerste plaats en groep 2 mocht een bronzen medaille mee naar huis nemen.

Beide groepen zijn te zien op 18 juni a.s. op het Nederlands kampioenschap tijdens het Fantastic Gymnastics in sportpaleis Ahoy.

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige Verslagen Ritmische Gymnastiek