Laat ons jouw turntalent zien tijdens de talententest (v) van SV Pax!

Ben jij geboren in 2009, 2010 of 2011, sta je meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Eythora Thorsdottir of Sanne Wevers?! Meld je dan aan voor de talententest bij SV Pax Haarlemmermeer op zondag 29 januari 2017.

Graag nodigen wij jou uit voor deze talententest. Tijdens deze test zullen wij kijken naar jouw turnvaardigheden, kracht en lenigheid. Misschien wordt je dan wel geselecteerd voor een proefperiode bij de voorbereidingsgroep.

De test voor meisjes (afhankelijk van het aantal aanmeldingen) zal plaats vinden in de turnhal van SV Pax. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 25 Januari 2017.

Voor meer informatie kunnen jouw ouder(s)/verzorger(s) contact opnemen via talententest@svpax.nl.

 

WANNEER

Zondag 29 januari 2017
Tijdstip 14.00 – 15.30 uur

 

WAAR

Sportcomplex Koning Willem- Alexander, Bennebroekerweg 800, 2134 AB Hoofddorp ingang van de turnhal (links van de hoofdingang)

Het is voor de ouders mogelijk om tijdens de talententest te kijken. Dit kan door bij de ingang met de trap naar boven te gaan.

 

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan via onderstaand formulier:

Inschrijven voor de Talententest Turnen Dames

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige Verslagen Turnen Dames