Vrijwilligers gezocht voor organisatie Halve Finale Turnen Heren op 6 en 7 mei

Op 6 en 7 mei 2017 organiseert SV Pax in samenwerking met de KNGU de Kwalificatie en Halve Finale Turnen Heren 2017.

Hiervoor zoeken wij een groot aantal vrijwillig(st)ers die ons tijdens dit evenement willen helpen om de Kwalificatie en Halve Finale Turnen Heren 2017 voor iedere deelnemer en toeschouwer tot een fantastisch evenement te maken.

Voor de op- en afbouw van de toestellen in de wedstrijdhal zijn wij op zoek naar sterke mannen. Naast sterke mannen zijn dames ook van harte welkom voor het klaarzetten/opruimen van jurytafels en –stoelen en de aankleding van de zaal. Vele handen maken immers licht werk.

Een evenement als de Kwalificatie en Halve Finale Turnen Heren 2017 komt niet enkel tot stand door het op- en afbouwen van toestellen. Ook op de wedstrijddagen zelf zijn vele handen nodig om dit evenement te laten slagen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de infostand, EHBO, muziek, ophangen tussenstanden, scoreverwerking en kassa. Eveneens zijn er een paar sterke mannen nodig voor het ombouwen van toestellen gedurende de wedstrijddagen.

Mail voor meer informatie naar wedstrijdorganisatie@svpax.nl

Wij hopen op grote respons om van de Kwalificatie en Halve finale Turnen Heren 2017 met elkaar een groot succes te maken!

Volg ons via
Social Media

01020305

Vrienden van
SV Pax

Vriendenloterij

Onze vereniging heeft zich aangemeld bij de Vriendenloterij als club. Van ieder verkocht lot gaat er 50% naar de club. Als u al meespeelt, dan kunt u uw lot koppelen aan onze club waarmee u ons direct steunt. Kost u niets extra's en toch dingt u mee met mooie prijzen. Klik hier en speel mee voor SV Pax.

0 reacties

Overige Verslagen Turnen Heren