maandag 9 september 2019

Inmiddels zijn de gesprekken over vervanging van Mariëlle afgerond en willen we jullie informeren dat per 1 september 2019, het huidige bestuurslid sporttechnische zaken, Arjanna Slooff de functie van Verenigingsmanager over zal nemen en daarmee haar functie als bestuurslid zal neerleggen.
De komende tijd zal zij zich inwerken in haar functie en proberen met zoveel mogelijk belanghebbenden binnen en buiten SV Pax contact op te nemen.
Als er vragen, suggesties, opmerkingen en/of onduidelijkheden zijn, stuur dan een mail naar bestuur (at) svpax.nl .
Arjanna geeft komende weken presentaties tijdens ouder- en/of opstartbijeenkomsten.
Als er op voorhand behoefte is aan een persoonlijk gesprek met Arjanna, neem contact met haar om een afspraak te maken.
Dat kan via mail: verenigingsmanager (at) svpax.nl of 06 – 14 24 61 68.
 

 

Beste leiding en leden,

Hierin wil ik mijzelf even kort voorstellen. Jullie meenemen in mijn achtergrond en daarnaast alvast wat van mijn ideeën en voorstellen voor het komende seizoen als verenigingsmanager presenteren. Tot slot wat praktische zaken benoemen voor de komende periode.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Arjanna, getrouwd en moeder van twee jongens. Onze oudste zoon Bram turnt bij SV Pax bij Topsport TH en onze Daan gaat naar de middelbare school en zit op atletiek.
Op mijn vierde zelf begonnen met turnen en langzaam verslaafd geraakt aan de sport.
Het turnen zelf met veel plezier vol kunnen houden tot mijn 28e , waarbij de laatste jaren vooral gezamenlijke groepswedstrijden en Gymnaestrades.
Vanaf mijn 9e begonnen met assisteren bij de kleutergym en uiteindelijk vele uren in de zaal doorgebracht als (hoofd)trainster (B-licentie) bij diverse clubs in het dames- en heren turnen. Nu als ouder ruim 12 jaar betrokken bij de turnsport en sinds een kleine twee jaar vrijwilliger in het bestuur van SV Pax. En nu een nieuwe uitdaging als de ‘nieuwe’ verenigingsmanager.
Ook heb ik naast turnen, een andere passie en dat is Yoga en Meditatie J.

                                                          

Achtergrond en werkzaamheden

Na mijn middelbare school, ben ik begonnen op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Den Haag en ben na het behalen van mijn diploma direct een aantal jaar aan het werk gegaan als Docent L.O op een basisschool en een middelbare school.
Aansluitend een Opleiding Fysiotherapie gedaan en na afronding ben ik gestopt met mijn werkzaamheden als gymdocent op school en ben ik 7-8 jaar werkzaam geweest in diverse praktijken en later in de kinderrevalidatie bij Heliomare als Fysiotherapeute.
Toen onze oudste zoon naar de basisschool ging, ben ik teruggegaan naar het onderwijs en heb ik 6 jaar gewerkt op het CIOS en inmiddels alweer ruim 9 jaar werkzaam op de Hogeschool Inholland bij de Opleiding Sportkunde.
Binnen deze opleiding staat leefstijl en gezondheid centraal en heb ik mij in die 9 jaar vooral verdiept in de Mentale Gezondheid. Na het doorlopen van diverse Opleidingen binnen Yoga,  Meditatie, Mindfulness en Coaching, geef ik verschillende lessen binnen onze opleiding op gebied van bewegen en mentale gezondheid.
Door eerder gemaakte afspraken blijf ik nog een korte periode lessen verzorgen op maandag, donder- en vrijdagochtend.
 

Seizoen 2019-2020

De Senioren binnen de Topsport Turnen dames en heren hebben de zomervakantie gewoon doorgetraind in verband met hun voorbereiding op het WK 2019. Afgelopen week is het seizoen voor de wedstrijdgroepen weer begonnen. En ook afgelopen week zijn alle recreatielessen weer gestart!

“Waar staan we voor en waar gaan we voor?”

Dat zijn twee vragen die ik graag met jullie allemaal dit komende seizoen helder wil krijgen vanuit alle lagen van de club en alle betrokkenen. Zodat we een gezamenlijke visie kunnen vormen en kunnen doorgroeien en ontwikkelen in Breedtesport en Topsport.

 • Waarin we met elkaar kijken wat het beste werkt voor onze club.
 • Waar we graag willen sporten.
 • Waar we op alle niveaus kunnen genieten van de goed verzorgde lessen door de leiding en plezier beleven aan de turnsport.

 

 

Praktische zaken tot aan november/december

 • Aanwezigheid:
  • Drie dagen beschikbaar voor VM en aanwezig in Hoofddorp (SKWA of andere gymzalen) op dinsdag, woensdag- en donderdagmiddag/avond.
  • Indien nodig en/of tijdens evenementen zal ik vrijdagmiddag, zaterdag en/of zondag aanwezig zijn en dat compenseren met andere dagen.

 • Bereikbaarheid:
  • Dagelijks bereikbaar via mail
  • Telefonisch beperkt bereikbaar, liefst via afspraak i.v.m andere werkzaamheden

 • Taken:
  • Aanspreekpunt voor dagelijkse gang van zaken voor leden en leiding van Topsport en Wedstrijdsport (SKWA).
  • Samenwerking met ledenadministratie (Danielle Hart), coördinator recreatiesport (Esther van Dijk) en coördinator opleidingen recreatiesport (Jelmer Albers)
  • Contactpersoon met o.a Sportservice, gemeente Haarlemmermeer, KNGU, Fysio Cura, Janssen-Fritsen, ect.
  • Functiehuis en salarishuis in combinatie met contributie.
  • ….en vast nog veel meer J

‘Ik heb er veel zin in en hoop op jullie steun te kunnen rekenen!’