maandag 18 november 2019

Maak zelf kans op mooie prijzen, speel mee met de VriendenLoterij

en steun onze vereniging!

 

Woensdag 20 november houden wij een belactie voor de VriendenLoterij! Als je lid wordt, gaat de helft van de lotprijs direct naar de club.

Doe jij ook mee aan deze WIN-WIN actie?

SV Pax is een heel grote vereniging met een zeer divers lessen aanbod voor recreatie, wedstrijdsport en zelfs topsport. Graag willen wij al onze leiding en alle afdelingen zo goed mogelijk ondersteunen zodat iedereen met veel plezier op zijn eigen niveau kan (blijven) turnen. Daar is geld voor nodig!
En om geld in te zamelen doen wij mee aan de Samen voor je Club belactie van de VriendenLoterij!

Het doel van de club is om het geld in te zetten voor ondersteuning van bijscholing voor de leiding en aanschaf van nieuwe toestellen.

Op woensdag 20 november tussen 18:30u en 21:30u kun je een telefoontje van een van onze leden verwachten met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor SV Pax Haarlemmermeer.
Als je meespeelt zal:

  • De helft van jouw lotprijs, direct naar onze club gaan  EN
  • Jij als deelnemer van de VriendenLoterij maandelijks kans maken op mooie prijzen!

Tijdens de belactie keert de VriendenLoterij ook nog eens extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Hoe meer loten wij verkopen, hoe sneller we onze leiding kunnen ondersteunen en de aanschaf van nieuwe toestellen kunnen realiseren. 

Help jij ons mee?