Friday 8 October 2021

Op zaterdag 13 en zondag 14 november 2021 organiseert SV PAX in samenwerking met de KNGU de eerste kwalificatiewedstrijd voor Turnen Heren in het SKWA.
De top van het heren turnen, in alle leeftijdscategorieën, komt naar Hoofddorp om te strijden voor een plaats in de finale van het NK teams. Uiteraard zal ook een aantal van onze eigen turners op deze wedstrijd mogen uitkomen!

Voor onze vereniging betekent het organiseren van zo'n groot evenement een mooie kans om meer nationale bekendheid te krijgen en om extra inkomsten te genereren. Daarnaast stelt het onze leden in staat om zo dicht bij huis onze eigen toppers aan te moedigen!

Om de organisatie van de beide wedstrijddagen wederom goed te laten verlopen, zijn er veel vrijwilligers nodig voor verschillende taken op verschillende tijdstippen. De vorige jaren hebben we met heel veel vrijwilligers veel werk verzet, maar ook heel veel plezier en gezelligheid mogen beleven. Daarom vragen wij iedereen weer (turn(st)ers, ouders, verzorgers, broers, zussen en wie al niet meer) om in het weekend van 12,13 en 14 november een rol te spelen bij dit evenement.

We hebben het weekend in een aantal tijdsblokken verdeeld, zodat iedereen kan aangeven in welk blok of blokken je wilt komen helpen. Wat moet er allemaal gebeuren?

  • op- en afbouwen van de zaal (vrijdagavond en zondagavond)
  • kassa: het innen van de entreegelden en controleren van de toegang
  • bemensen van de infostand: uitdelen van wedstrijdnummers en innemen van wedstrijdpaspoorten
  • bedienen van de geluidsinstallatie
  • catering: koffie/thee/frisdranken/hapjes rondbrengen bij de juryleden tijdens de wedstrijden
  • tijdwaarneming en vlaggen
  • ceremonies begeleiden (jeugdleden)
  • begeleiden van de wedstrijd-groepen (jeugdleden)

Uiteraard krijgt iedereen vooraf informatie over wat er van iedereen verwacht wordt en is er hulp aanwezig op de dag zelf bij vragen of onduidelijkheden. Vorige jaren bleek dat alle taken zeer goed uit te voeren zijn, na een korte toelichting.

We vragen eenieder die een taak op zich wil nemen om via deze link https://forms.gle/ceN3xTSGaAoQkXRw5 het aanmeldingsformulier in te vullen! Vul voor iedere aanmelding een apart formulier in, dit geldt ook voor onze jeugdleden. Je kunt hier aangeven welke tijdsblokken voor jou haalbaar zijn en naar welke activiteit(en) je voorkeur uit gaat. Ruim voor het weekend delen we de planning met jullie, inclusief de exacte tijden. We vragen je om het aanmeldingsformulier uiterlijk 27 oktober in te vullen!!

Het gaat zeker een heel gezellig weekend worden en bij voorbaat bedankt voor je hulp!!

Wedstrijdcommissie
SV Pax Haarlemmermeer 
E: wedstrijdorganisatie@svpax.nl