Saturday 8 August 2020

Daar is die dan: het rooster met de leukste zomeractiviteiten van deze zomer!

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de inhoud en de kosten van de activiteiten van deze zomer.
Alle activiteiten vinden plaats in onze turnhal in het SKWA (Bennebroekerweg 800). Wanneer u nog vragen heeft kunt u deze het beste stellen door een e-mail te sturen naar: zomer (at) svpax (punt) nl

Opgeven voor de activiteiten kan via het invullen van het formulier op de volgende pagina:

https://www.svpax.nl/zomeractiviteiten-2020-rooster-inschrijven/

Daar vindt u tevens de data en de tijden van de zomeractiviteiten.

 

Voor alle activiteiten geldt het volgende:

- De activiteiten zijn niet alleen voor leden, maar ook voor niet leden die graag kennis willen maken met de sport en komen uitproberen of het iets voor hen is.

- Als de deelnemer last heeft van een van de volgende klachten zoals: koorts, verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn of  (licht) hoesten, dan meldt hij/zij zich af en blijft hij/zij thuis. Als de deelnemer symptomen van het coronavirus vertoont, dan wordt er naar huis gebeld en moet de deelnemer direct naar huis.

- Wanneer u de bevestigingsmail heeft gehad, gaan wij er van uit dat de deelnemer ook daadwerkelijk naar de activiteit komt.

- Het is voor de ouders/verzorgers niet mogelijk om te blijven kijken i.v.m. de ruimte en de veiligheid. 

- Ga voor de activiteit thuis naar het toilet.

- Volg de adviezen en aanwijzingen van de trainers op.

- Wanneer het minimale aantal deelnemers niet bereikt is, dan wordt de activiteit geannuleerd. U wordt hier via de mail over op de hoogte gehouden.

- Na de inschrijving ontvangt u direct een bevestiging dat we uw aanmelding hebben ontvangen. Dit is nog niet de bevestiging voor de activiteit! De bevestiging ontvangt u maximaal 2 dagen voor de activiteit.

- De betaling dient bij aankomst contant en gepast betaald te worden. Dit doen wij zonder hand contact te hebben.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u deze altijd stellen via: zomer (at) svpax (punt) nl.

Voor onze selectieleden zijn wij nog bezig om een programma te organiseren. Deze leden zullen t.z.t. een e-mail hierover ontvangen.

Ouder en kind instuif voor 5 jaar en ouder! 

Bij de ouder en kind instuif voor 5 jaar en ouder is er de kans om gezellig met hele hele gezin op bezoek te komen in de turnhal en te bewegen. Ga samen op onderzoek uit door de turnhal, spring op de trampolines en neem een duik de blokkenbak in. Natuurlijk is het ook gewoon heel erg leuk voor de kinderen om aan anderen te kunnen laten zien wat zij al kunnen. 

Kosten: Leden € 7,50, niet leden € 10,- , voor 1 uur met 1 volwassene en 1 kind. 

Instuif springen voor 5 jaar en ouder! 

Hou je van alles wat te maken heeft met trampoline's en salto's? Dan is de instuif springen iets voor jou. Een 1,5 uur lang springen, salto's en plezier in onze turnhal. 

Kosten: Leden € 6, niet leden € 8,50 , voor 1,5 uur

Clinics (6 -18 jaar)

Als jij heel graag een bepaald element wilt leren, dan is een clinic iets voor jou! Tijdens elke clinic staat er een specifiek element of onderdeel centraal. De deelnemers gaan onder leiding van onze trainers in kleine groepjes op hun eigen niveau aan het werk met het element. Alle deelnemers zullen daardoor altijd voldoende uitdaging hebben en vooruitgang boeken.

De clinics die wij deze zomer aanbieden zijn:

- de vloer (vormen en uitbreidingen van de handstand, de radslag en de arabier)

- de salto voorover en uitbreidingen

- de salto achterover en uitbreidingen

- de flikflak en uitbreidingen

- de balk of de brug/rekstok (bij deze clinic is er de keuze uit of de balk of de brug/rektstok)

- de overslag op de vloer en uitbreidingen

Wanneer een deelnemer het element al goed beheerst, dan gaan wij met de deelnemer aan de slag met uitbreidingen van dit element. De clinics vinden plaats in onze ingerichte turnhal.

Kosten: Leden € 7,50 , niet leden € 10,-

3 daagse cursus (6 -18 jaar)

Tijdens de 3 daagse cursus zullen de deelnemers aan de slag gaan met verschillende elementen uit de turnsport. Onder leiding van de trainers gaan zij op hun eigen niveau aan de slag. Doordat er tijdens deze cursus meer tijd en een kleinere groep is, zullen de deelnemers sneller de elementen kunnen oppakken. Ook hebben de kinderen de kans om bij de trainers aan te geven wat zij graag nog willen oefenen.  Ook de 3 daagse cursus vindt plaats in de ingerichte turnhal.

Kosten: Leden € 50,- , niet leden € 65,- , voor 8 uur verdeeld over 3 dagen (incl. drinken en een tussendoortje)

Instuif ouder en kind (1 tot 5 jaar en een volwassene)

Vanaf dat uw kind  kan lopen is het van harte welkom om gezellig samen met een volwassene te komen spelen in de ingerichte turnhal. Onze leiding zet verschillende leuke onderdelen uit, om uw kind veilig te laten bewegen. Deze onderdelen sluiten aan bij de motorische ontwikkeling van uw kind. Kortom: een veilige, gezellige en leerzame ochtend voor u en uw kind.

Kosten: Leden € 5,- , niet leden € 7,50

Instuif (5-12 jaar)

Tijdens de instuif gaan de deelnemers onder begeleiding van onze trainers met de verschillende onderdelen in de turnhal aan de slag. Bij de instuif ligt de nadruk vooral op het plezier hebben en het ontdekken van het turnen en het springen. Natuurlijk zullen een duik in de schuimblokkenbak en het springen op de grote trampolines niet ontbreken.

Kosten: Leden € 5,- , niet leden € 7,50

Instuif (12 jaar – 18 jaar)

De instuif van 12-18 jaar lijkt op de instuif tot en met 12 jaar, maar zal meer aangepast worden aan de leeftijdscategorie. De deelnemers zullen ook gewoon lekker gaan turnen en bewegen in de turnhal en kennis maken met de verschillende onderdelen. Ook zal deze instuif iets vrijer zijn. De instuif van 12 – 18 jaar duurt 1,5 uur.

Kosten: Leden € 6,- , niet leden € 8,50

Instuif met spelletjes avond (12 jaar – 18 jaar)

Heb je zin in een gezellige avond met je vrienden, maar is alleen 1,5 uur turnen niet genoeg? Blijf dan na de instuif gezellig voor de spelletjes avond! Wij regelen spelletjes en iets te eten en te drinken, jullie hoeven alleen maar aan te schuiven. De spelletjes avond is aansluitend aan de instuif en je bent natuurlijk ook van harte welkom om je alleen jezelf in te schrijven.

Kosten: Leden € 10,- , niet leden € 12,50 (incl. iets te eten en te drinken)

Instuif springen (12 jaar en ouder)

Bij de instuif springen wordt er onder leiding van trainers getraind op de verschillende springtoestellen. Hiermee worden onder andere de grote trampoline, de trampoline baan en de minitrampoline bedoeld. Voorbeelden van elementen waar tijdens deze instuif veel aan wordt gewerkt zijn: salto’s voor en achterover, (arabier) flikflak, overslag en combinaties hiervan.

De instuif springen duurt 1,5 uur.

Kosten: Leden € 6,00 , niet leden € 8,50

Volwassenen

Ook in de vakantie bieden wij lessen voor volwassenen aan. Onder leiding van onze trainer gaat u aan de slag met verschillende oefeningen. De lessen zijn voor mannen en vrouwen. Voor de dames bestaat de les onder andere uit bewegen op muziek en oefeningen voor de buik, billen en benen. Voor de heren zal de les bestaan uit onder andere kracht oefeningen en gezellig volleyballen. Uw beweeg niveau maakt niet uit, het gaat om het bewegen. Mocht een oefening voor u niet haalbaar zijn, dan wordt er samen met de trainer gekeken hoe het kan worden aangepast. Interesse? Kom gezellig een keer mee doen!

Kosten: Leden € 5,-, niet leden € 8,50