informatie over nieuwe seizoen en ledenadmin vakantie

Tuesday 19 July 2022

Zo, bijna iedereen kan al van de zomervakantie gaan genieten, op een paar van onze herentalenten (en trainers) na: zij komen nog in actie op het EK en/of EYOF (European Young Olympic Festival zie). Alvast heel veel plezier en succes daar mannen! 

Het nieuwe recreatielesrooster van volgend seizoen staat online: lesrooster jeugd en iedereen heeft een mail ontvangen waarin de lestijden vanaf september staan. Sommige lessen zijn verschoven naar een andere dag maar het meeste is hetzelfde gebleven. Kijk even in de spamfilter als je niets in je inbox hebt staan van ons. Ook merkten we dat sommige leden het vinkje van 'nieuwsbrief ontvangen' niet hadden aanstaan. Als je mail van ons wilt ontvangen moet deze altijd 'aan' staan. 

Selectie- en wedstrijdgroepen worden via TD en TH geinformeerd. 

Ledenadministratie gaat -na een paar weken extra hard werken- per 20 juli ook twee weken met zomerverlof.  Het kan dus zijn dat de mail van ledenadministratie@ of info@ niet of sporadisch wordt gelezen gedurende die periode. Proeflesaanvragen worden in augustus weer behandeld. 

Geniet ervan: